Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hayley Atwell'dan Tom Cruise açıklaması: Platonik aşkın olağanüstü gücünü hissettim - Magazin haberleri
        1

        Tom Cruise ve Hayley Atwell; çekimlerine 2020'de başladıkları, türlü çeşitli aksilikler nedeniyle planlanandan daha geç bitirilebilen 'Görevimiz Tehlike 7'de başrolü paylaştı.

        2

        Filmin çekimlerinin başladığı ilk günlerden itibaren Tom Cruise ile Hayley Atwell'ın aralarında bir aşk doğduğu söylentileri ortaya atılmıştı. Ancak bu iddialara ne Cruise ne de Atwell, hiçbir yorumda bulunmamıştı. Hatta Hayley Atwell, sonradan Ned Wolfgang Kelly ile aşk yaşamaya başlamış ve ardından da nişanlanmıştı.

        Hayley Atwell, Tom Cruise ile filmin çekimleri sırasında yakınlaştıkları yönündeki söylentiler hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

        3

        "TOM CESARETLİ VE BİLGE BİRİ"

        Hayley Atwell, rol arkadaşı Tom Cruise hakkında "Cesaretli ve bilge" yorumunu yaptı. Ardından aralarında bir aşk yaşanıp yaşanmadığı konusuna şu sözlerle noktayı koydu: Tom ile tanışmak bana platonik aşkın olağanüstü gücünü gösterdi.

        4

        "PLATONİK AŞKIN OLAĞANÜSTÜ GÜCÜ"

        Hayley Atwell, kendisi ve Tom Cruise hakkında çıkan söylentilerden elbette haberi olduğunu belirtti. İngiliz oyuncu bu konuda da şunları söyledi: Eğer bu konuda endişelenirsem Tom ile konuşabileceğimi hissettim. Tom da bana 'İnsanlar ne söylemek isterlerse söylerler ama sen kim olduğunu biliyorsun, ben de kendimi biliyorum. Bu ortamda kendini güvende hissetmeni istiyorum' dedi.

        5

        Hayley Atwell, daha sonra Tom Cruise ile ilgili duygularını da saklamadı. Oyuncu, rol arkadaşında insan olarak büyük bir cesaret ve çocuksu bir merak gördüğünü ifade etti. Atwell, bütün bunların içinde de bir bilgelik olduğunu sözlerine ekledi.

        6

        "SETTEKİ HERKESİ SEVİYORUM"

        Hayley Atwell, Tom Cruise'un yanı sıra setteki diğer çalışanlara da sevgi duyduğunu ve bunun da sağlıklı bir duygu olduğunu sözlerine ekledi. Atwell, "Evet, özgürce setteki herkesi seviyorum diyebilirim" cümlesiyle sözlerini sürdürdü.

        7

        "PLATONİK AŞKIN OLAĞANÜSTÜ GÜCÜYDÜ"

        Ama söylediğine göre Hayley Atwell'ın Tom Curise'a karşı duyguları diğerlerine karşı hissettiklerinden biraz daha farklıydı: Hissettiğim şey, bazen yeteri kadar önem verilmeyen platonik aşkın olağanüstü gücüydü.

        Fotoğraflar: AP, Splash News, Avalon

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ