Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Iggy Azalea taciz mesajlarını ifşa etti - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Iggy Azalea, kendisine sosyal medya üzerinden mesaj göndererek taciz eden ve çeşitli taleplerde bulunanları ifşa etti. İsimlerin üzerini çizen yıldız şarkıcı mesajların içeriklerini yayınladı.

        2

        Azalea, TikTok hesabından yayınladığı videonun arka planında kendisine gönderilen uygunsuz yazıları kullandı. Mesajların, kimliği açıklanmayan bazı ünlü rapçilerden geldiği iddia edildi.

        Uygunsuz içeriklerin birinde bir sosyal medya kullanıcısı, Iggy Azalea'ya kendisiyle sadece telefonda konuşması karşılığında 15 bin dolar teklif etti.

        3

        HAMİLELİĞİNİ NASIL GİZLEDİĞİNİ ANLATTI

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda anne olduğunu duyuran rapçi Iggy Azalea, katıldığı bir televizyon programında hamileliğini nasıl gizlediğini anlatmıştı.

        'Overserved with Lisa Vanderpump' adlı televizyon programına konuk olan Azalea, bu süreci gözlerden uzak tutma fikrini reality show yıldızı Kylie Jenner'dan aldığını söylemişti.

        Jenner da kızı Stormi'ye hamile olduğunu herkesten gizlemiş ve doğumdan kısa bir süre sonra eski formuna kavuşmuş bir şekilde ortaya çıkmıştı.

        Ünlü rapçi, bu durumu arkadaşlarından da sakladığını söylemişti.

        4

        "KARNIM FAZLA BÜYÜMEDİ"

        Iggy Azalea, karnının fazla büyümemesi ve koronavirüs pandemisi yüzünden uygulanan karantinanın kendisine yardımcı olduğunu sözlerine eklemişti. Azalea, "Zaten o süreçte evden çıkmam da gerekmiyordu" diye konuşmuştu.

        Avustralyalı rapçi, doğumdan sonra birçok kez estetik operasyon geçirmek zorunda kalacağını düşündüğünü ancak buna gerek kalmadığını belirtmişti.

        5

        "OĞLUMU TEK BAŞIMA BÜYÜTÜYORUM"

        Iggy Azalea, ayrıca Onyx adını verdiği oğlunun planlı bir bebek olduğunu da sözlerine eklemişti. Azalea, çocuğunu tek başına büyüttüğünü ve oğlunun babasından ayrıldığını açıklamıştı.

        Fakat ünlü rapçi, yine de eski sevgilisinin iyi bir ebeveyn olduğunu ve bebeğinin hatırına onu sevdiğini söylemişti.

        6

        GEÇTİĞİMİZ YIL NİSAN AYINDA ANNE OLDU

        Gerçek adı Amethyst Amelia Kelly olan şarkıcı Iggy Azalea, geçtiğimiz yıl nisan ayında doğum yapmıştı. Hamileliğini herkesten gizleyen Azalea, anne olduğu söylentilerinin ardından çıkan haberi doğrulamıştı.

        7

        "DOĞRU ZAMANI BEKLEDİM"

        Azalea, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

        Bunu söylemek için doğru zamanı bekledim ama zaman geçtikçe haberi tüm dünyaya duyurmanın bendeki anksiyeteyi (endişeyi) daha da artırdığını fark ettim.

        Bebeğimin hayatını saklı tutmak istiyorum ama onun bir sır olmadığını netleştirmek istedim. Onu kelimelerle ifade edilemeyecek kadar seviyorum.

        8
        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ