Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İlayda Akdoğan'dan 'corona virüsü' açıklaması! Koronavirüs yüzünden İran'da mahsur kalmıştı - Magazin haberleri
        1

        Genç neslin popüler oyuncularından İlayda Akdoğan koronavirüs sebebiyle büyük bir şok yaşayarak İran'da mahsur kalmıştı.

        2

        İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir'in yanına giden oyuncu Türkiye'ye dönemedi. Binlerce insan gibi ölümcül hastalığa yakalanmamak için sevgilisinin evinden çıkmayan İlayda Akdoğan, vakit geçirmek için Farsça öğrenmeye başladığını duyurmuştu.

        3

        Akdaoğan, kendisine gelen yoğun mesajlardan sonra Youtube hesabından açıklamalarda bulundu.

        Genç oyuncu şunları söyledi:

        Bir buçuk hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayınca kadar. Bazı kişiler 'Nasıl tahmin edemedin, sınırın kapanacağını, erkenden geri gelseydin' diye mesaj atmış.

        4

        Biz Tahran'da değiliz. Tahran'a 7-8 saat uzaklıkta Gürgan'dayız. Korona'nın burada olduğu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum.

        5

        Olursa da geçer iyileşirim diye düşünüyordum. Yaşıtlarımın çok kötü etkilenmediğini öğrendim.

        Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00'de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00'di. Ben şoka girdim tabi.

        Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı.

        6

        Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul'da... İstanbul'a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlabailirim...

        7

        Ya anne ve babama bulaşırsa... Türkiye'den İran'a gönderilen uçakla (Koca Yusuf) ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi hasta değilim.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ