Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İlayda Akdoğan'ın Fethiye tatili - Magazin haberleri
        1

        İlayda Akdoğan, sevgilisi Roham Kabir ile birlikte soluğu Fethiye'de aldı. Kabir ile baş başa tatil yapan Akdoğan, gün içinde bol bol denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

        2

        22 yaşındaki oyuncu, çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        3

        BİKİNİLİ POZ

        Instagram'da 1.1 milyon takipçisi bulunan İlayda Akdoğan'ın bikinili pozları, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

        4

        "HİÇBİR KELİME SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ AÇIKLAYAMAZ"

        Öte yandan Akdoğan, geçtiğimiz mayıs ayında İranlı basketbolcu Roham Kabir ile ilişkilerinin ikinci yıl dönümlerini kutladı. Duygusal bir yazı kaleme alan ünlü oyuncu, paylaşımında, "İkinci yıl dönümümüze şerefe... Hiçbir kelime seni ne kadar sevdiğimi açıklayamaz" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "SENİ HER GÜN DAHA ÇOK SEVİYORUM"

        Roham Kabir ise Akdoğan ile verdiği poza, "Seni her gün daha çok seviyorum" notunu düşmüştü.

        6

        MAHSUR KALMIŞTI

        Basketbolcu sevgilisi Roham Kabir'i görmek için İran'a giden oyuncu İlayda Akdoğan, koronavirüs salgınından sonra uçuşlar iptal edilince ülkede mahsur kalmıştı.

        Geçtiğimiz yıl haziran ayında Türkiye'ye gelen çiftten Akdoğan, yaklaşık iki ay önce sevgilisini memleketi İran'a uğurlamıştı.

        7

        "ERKENDEN GERİ GELSEYDİN!"

        22 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

        Bir buçuk hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayınca kadar... Bazı kişiler 'Nasıl tahmin edemedin sınırın kapanacağını? Erkenden geri gelseydin' diye mesaj atmış.

        Biz Tahran'da değiliz. Tahran'a 7-8 saat uzaklıkta, Gürgan'dayız. Koronavirüsün burada olduğu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum. 'Olursa da geçer, iyileşirim' diye düşünüyordum. Yaşıtlarımın çok kötü etkilenmediğini öğrendim.

        8

        "BEN ŞOKA GİRDİM"

        Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00'de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00'di. Ben şoka girdim. Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı.

        Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul'da. İstanbul'a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlatabilirim.

        9

        "BİLGİM YOKTU"

        Ya anne ve babama bulaşırsa? Türkiye'den İran'a gönderilen uçakla (Koca Yusuf) ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi, hasta değilim.