Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Irina Shayk ile Tom Brady aşkı belgelendi - Magazin haberleri
        1

        Rus model Irina Shayk'ın, meslektaşı Gisele Bündchen'in eski eşi Tom Brady ile Joe Nahmad ve Madison Headrick'in düğününde yakınlaştığı öne sürülmüştü. Haziran ayında gerçekleşen düğün sonrası Shayk iddiaları reddetmişti.

        2

        Page Six'e konuşan kaynaklar, "Irina, bütün hafta sonu Tom'u takip etti. Kendini resmen Tom'un üstüne atıyordu" demişti. Aynı kayaklar Brady'nin Rus modelle ilgilenmediğini ve sadece arkadaş olduklarını söylediğini iddia etmişti.

        3

        "YALAN" AÇIKLAMASI

        Çıkan haberlerin ardından Irina Shayk'ın menajerlik şirketi, "Bu hikâye tamamıyla yalan. Bu söylenenler, düğün töreninin tamamen kötü niyetli ve kurgusal bir anlatımı" açıklamasını yapmıştı.

        4

        Yaşananlardan aylar sonra Irina Shayk (37) ile Tom Brady'nin (45) aşkı sonunda belgelendi.

        5

        Geçtiğimiz hafta sonunu birlikte geçiren çiftten Irina Shayk, Tom Brady'nin Los Angeles'taki evinden çıkarken görüntülendi.

        6

        Amerikan futbol oyuncusu olan Brady, bir gün sonra da sevgilisini otomobiliyle evinden aldı. İkili, kırmızı ışıkta beklerken gazetecilerin objektiflerine yansıdı. O anlarda Irina Shayk'ın kendisini gizlemeye çalıştığı görüldü. Brady bir ara elini uzatıp Shayk'ın yüzünü hafifçe okşadı.

        7

        COOPER'DAN BİR KIZI VAR

        Öte yandan Irina Shayk, oyuncu Bradley Cooper ile birlikteliğini 2019'da sonlandırmıştı. İkilinin Lea adında bir kızı bulunuyor. Geçtiğimiz yıl da ünlü çiftin yeniden bir araya geldiği öne sürülmüştü.

        8

        EŞİNDEN 2022'DE AYRILMIŞTI

        2009 yılında evlenen Gisele Bündchen ile Tom Brady ise 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırdı.

        9

        Bündchen ile Brady'nin, Vivian ve Benjamin adında iki çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ