Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Irina Shayk ile Tom Brady ayrıldı - Magazin haberleri
        1

        2019'da oyuncu Bradley Cooper ile birlikteliğini sonlandıran Irina Shayk, Gisele Bündchen'in eski eşi Tom Brady'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Brady ile birlikteliğini önce reddeden Shayk, daha sonra ünlü aktörün evinden çıkarken görüntülenmişti.

        2

        AŞK KISA SÜRDÜ

        İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikilinin ani başlayan aşklarının aynı hızda bittiği ortaya çıktı. ABD basınına yansıyan haberlere göre; çift, aralarındaki romantizm bittiği için ayrıldı.

        3

        AYRILIĞIN ARDINDAN İDDİALAR

        Yollarını ayırmalarının ardından ikili hakkında söylentiler ortaya atıldı. Shayk ile Brady'nin boş kalan kalplerini oyalamak için görüştüğü ve aralarında hiçbir zaman ciddiye binecek bir şey olmadığı ileri sürüldü.

        4

        Ayrıca ünlü modelin asıl hedefinin eski aşkı Bradley Cooper’la yeniden bir araya gelmek ve kızlarıyla bir yuva kurmak olduğu da iddia edildi.

        Çift ise konuyla alakalı henüz bir açıklamada bulunmadı.

        5

        COOPER'DAN BİR KIZI VAR

        Öte yandan Irina Shayk, oyuncu Bradley Cooper ile birlikteliğini 2019'da sonlandırmıştı. İkilinin Lea adında bir kızı bulunuyor. Geçtiğimiz yıl da ünlü çiftin yeniden bir araya geldiği öne sürülmüştü.

        6

        EŞİNDEN 2022'DE AYRILMIŞTI

        2009'da evlenen Gisele Bündchen ile Tom Brady ise 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırdı.