Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İş adamı cinayetinde şüpheli tefeci çıktı

        Beşiktaş, Balmumcu'da bir apartmanın 4. katındaki bir dairede geçtiğimiz Çarşamba günü öldürülen işadamı Ali Rıza Gültekin cinayetinde soruşturmaya devam ediliyor.

        TEFECİ ÇIKTI

        Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen soruşturmada saldırganlar, Mustafa B., Rıdvan D. Sergen G. olarak tespit edilmişti. Yapılan soruşturma da şüpheli Mustafa B.’nin tefecilik yaptığı ortaya çıktı.

        REKLAM

        HAYALET SİLAHLA BİRLİKTE CEP TELEFONLARI BULUNDU

        Olaydan sonra polis şüphelilerin kaçtığı Sarıyer’de bir adres tespit etti. Şüphelilere ait bir kahvehane oldu belirlenen yere operasyon düzenlendi. Operasyonda olayda kullanıldığı düşünülün iki silahın, hayalet silah olarak bilinen Glock marka tabanca oldukları belirlendi.Silahla birlikte bir çelik yelek ve 2 cep telefonda bulundu.

        TELEFONLAR VE SİLAHLAR İNCELEMEDE

        Silah ve çelik yeleklerin yanında bulunan cep telefonların şüphelilere ait olduğu belirtiliyor. Olay yerinden el edilen boş kovanlarının işyerinde elde edilen silahlarla karşılaştırılması yapılıyor. Öte yandan aynı işyerinde bulunan cep telefonlarının da incelemesinin devam ettiği öğrenildi. Polis biri gözcü olmak üzere 4 şüpheliyi yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ