Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da "tele pazarlama" operasyonu
        .png
        .png

        Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın haberine göre televizyon ve radyo istasyonları üzerinden "5 kilo bal ve 2 çift ayakkabı 100 TL" şeklinde reklamlar yaparak vatandaşı dolandırdığı öne sürülen Ekrem İncel defalarca gözaltına alındı. Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, her defasında serbest kalan Ekrem İncel'i teknik ve fiziki takibe aldı.

        REZİDANSA OPERASYON

        Ekrem İncel'in sürekli olarak girip çıktığı Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi'ndeki rezidans binasına operasyon düzenlendi. Bina girişinde İncel'e ait olduğu belirtilen emlakçının ruhsatsız ve kaçak olduğu belirlendi. Kapıcı dairesi yazan bölüme giren polis 3 televizyon ve radyo istasyonunun yayın yaptığı küçük bir stüdyo ortaya çıkardı. Radyo istasyonlarından 2'sinin kaçak olduğu tespit edildi.

        AVUKATI KIZDIRAN AVUKAT OFİSİ

        Binadaki başka bir bölmede ise avukat Seçil Göksu'nun adının yazıldığı ofis bulundu. Polis ofiste arama yapmak için mahkemeye izin talebinde bulunduğu sırada Ekrem İncel'in avukatlığını yapan Onur Göksu olay yerine geldi. Göksu arama yapılacak ofiste avukat olan eşi Seçil Göksu'nun isminin yazıldığını görünce sinirlendi. Eşinin isminin Ekrem İncel tarafından dolandırıcılık amaçlı olarak kullanıldığını gören Onur Göksu, İncel'in avukatlığını yapmaktan vazgeçti.

        BİNLERCE KAÇAK CEP TELEFONU ÇIKTI

        Arama yapılacak yerin avukat ofisi olmadığı anlaşılınca polis ekipleri buraya girdi. Avukat ofisi olarak gösterilen yerde yapılan aramalarda 12 bin 500 adet cep telefonu, aynı sayıda cep telefonu bataryası ve şarj cihazı, 3 bin 544 elektronik cihaz, 500 akıllı kol saati ve 200 mesir macunu ele geçirildi.

        Ekrem İncel, 5607 sayılı kaçakçılık kanununa muhalefet suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ekrem İncel çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ