Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İşte Buse Terim'in evi! Buse Terim: Ev sahibi olarak titizim - Magazin haberleri
        1

        Fatih Terim'in kızı Buse Terim, 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile dünyaevine girmişti. Çiftin Nil ve Naz adında iki kızı var. Çiftin mutlu evlilikleri sürüyor.

        2

        EVİNİN KAPILARINI AÇTI

        Buse Terim, geçen nisan ayında taşındığı Ortaköy’deki yeni villasının kapılarını Instyle Home dergisine açtı. Samimi açıklamalarda bulunan Terim, evde misafir ağırlamayı sevdiğini belirtti.

        3

        "TRAFİKTE ZAMAN HARMACAYI İSTEMEDİĞİM İÇİN TAŞINDIK"

        Bu eve geçen nisan ayında taşındıklarını belirten Terim, "Burayı tercih etmemizdeki en büyük etken, konum olarak merkezi olmasıydı. Trafikte zaman harcamak istemediğimden ev ve iş mesafesinin yakınlığı önemliydi benim için" şeklinde konuştu.

        4

        Terim, evde onları yansıtan renkleri, anıları canlı tutmayı sağlayan aile fotoğrafları gibi detayları görmeyi sevdiğini söyledi.

        5

        "PASTEL, BEJ VE GRİ TONLARI TERCİH EDİYORUM"

        Dekorasyon seçimlerini anlatan Terim, "Renk seçimlerim odanın ruhuna, kullanım alanına göre değişim gösterebilir ama çok açık tonlar yerine pastel, bej ve grinin tonlarını tercih ediyorum. Kumaşların yumuşak en önemlisi de çocuklarımın rahat hareket etmelerini de istediğim için temizliği kolay kumaşlar olmasını burada önemsemiştim" dedi.

        6

        "ÇİÇEKLERİN EVE ÖZEL BİR ENERJİ KATTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

        Terim, evde en çok alt salonda vakit geçirdiklerini ifade etti. "Çocuklarla bu salonda oyunlar oynar, onlar uyuduktan sonra da dizi izleriz" diyen Terim, "Çiçeklerin eve özel bir enerji kattığını düşünüyorum. Mum ise her yurtdışı seyahatinde mutlaka aldığım aksesuvarlardan olur" şeklinde konuştu.

        7

        "ANNEM BU KONUDA TEK İDOLÜMDÜR"

        Evde misafir ağırlamayı sevdiğini dile getiren Terim, şu ifadeleri kullandı:

        8

        Genelde ailelerimiz ya da yakın dostlarımızdır gelenler. Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm. Böyle zamanlarda gelen misafire göre sofranın temasını belirlerim. Onların sevebileceği bir menü hazırlarım. Sofra sunumunda renklerin uyumlu olmasına çok özen gösteririm. Alışılmışın dışında farklı masa aksesuvarları kullanmayı da ihmal etmem.

        9

        Öte yandan Buse Terim, eşi Volkan Bahçekapılı ile 5. evlilik yıl dönümlerini geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla kutlamıştı.

        10

        "İYİ Kİ KOCAM OLDUN"

        Buse Terim, paylaşımına, "15 Mayıs 2014... Nikahımızı kıydığımız, birbirimize evet dediğimiz gün... Seninle bir ömüre, yaşlanmaya, sağlıkta, iyi günde, kötü günde birlikte olmaya, bir olmaya, seni hep çok sevmeye evet dediğim gün... Ve o günden bugüne geçen 5 sene... Sana her gün daha çok artan sevgim, saygım, babalığın ve daha birçok sıfatınla iyi ki kocam oldun" notunu düşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ