Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İşte Instagram'ın en çok takip edilen isimleri! Ronaldo zirvede!
        1

        Juventus'un yıldız oyuncusu Christiano Ronaldo, çarşamba günü 200 milyon takipçiye ulaştı ve 'Instagram'ın en çok takip edilen kişisi unvanını' korudu.

        2

        34 yaşındaki futbolcu, kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Portekizli sporcu, fotoğraflardan oluşan teşekkür videosunu "Bu yolculuğu her gün benimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim" notuyla paylaştı.

        3

        Ünlü futbolcu, 2018 yılında 144 milyon ile en çok takip edilen isim olan Selena Gomez'i, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de geçti. Ronaldo 2019'da da 192 milyon ile listenin ilk sırasındaydı.

        4

        Yıldız isim, antrenman ve maç fotoğraflarının yanı sıra sevgilisi Georgina Rodriguez ve küçük çocuklarıyla geçirdiği keyifli anları hayranlarıyla paylaşıyor. Futbolcunun her paylaşımı yüz binlerce beğeni ve yorum alıyor.

        5

        Ronaldo'nun sosyal medyada yarattığı etki Instagram ile sınırlı değil elbette. Zira yıldız oyuncu, İngiltere merkezli dijital tüketici istihbarat şirketi olan Brandwatch'ın 'Twitter'daki En Etkili 50 Kişi' listesinde yer almıştı.

        6

        Instagram'da en çok takip edilen ikinci isim ise Ariana Grande... Güçlü sesli şarkıcı şubat 2019'da Gomez'i 146.286.173 takipçi ile geçti. O zamanlar Billboard ve Grammy Ödülleri'nde adaylık elde eden şarkıcının, takipçi sayısında dört ayda 13 milyonluk bir artış görüldü.