Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İzlerken içinizi titretecek en iyi 10 romantik film...
        1

        LAST SONG (2010)

        Miley Cyrus ve Liam Hemsworth'un başrolleri paylaştığı Last Song, Son Şarkı filminde, yaz tatili için babasının yanına gelen ve bu sırada kasabada bulunan Will'e aşık olan kızın yaşadıkları anlatılıyor.

        2

        MESAJINIZ VAR (1998)

        Bir ortamda tanışan kadın ile erkek, zaman geçtikte çok fazla ortak noktaları olduğunu fark eder. Bu süreçte birbirlerini daha iyi tanımak isteyen gençler, buluşmaya başlar. Fakat onları bir sürpriz beklemektedir.

        3

        SEVGİLİ JOHN (2010)

        Nicholas Sparks'ın romanından uyarlanan filmde, askerlik iznine çıkmış olan John ve muhafazakar bir aile yapısına sahip olan üniversite öğrencisi Savannah'ın arasında yaşanan aşkı anlatıyor.

        4

        BENİMLE EVLENİR MİSİN ? (2008)

        27 tane düğüne nedime olarak katılan Jane, artık gelin olmak istemektedir. Son katılacağı düğünde, damadın eski aşkı olduğunu öğrenince genç kadın değişik planlar tasarlamaya başlar.

        5

        THE NOTEBOOK (2004)

        Nicholas Sparks'ın 1996 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan filmde 1940'larda aşık olan genç bir çiftin yaşadıkları anlatılıyor. 17 yaşında ailesiyle Seabrook Adası'na tatile gelen Allie, bu bölgede yaşayan Noah ile imrenilecek bir aşk yaşamaya başlıyor.

        6

        SWEET NOVEMBER (2001)

        Charlize Theron ve Keanu Reeves'in başrollerini paylaştığı bir romantik-drama filminde işkolik bir adam olan Nelson, ehliyet sınavında tanıştığı deli dolu Sara'ya aynı evde yaşamayı teklif eder. İkili bir süre aynı evde yaşadıktan sonra birbirlerine aşık olacaklardır.

        7

        SEVGİLİLER GÜNÜ (2010)

        Bu filmde Sevgililer Günü arifesinde küs sevgililerin barışma hikayeleri ve bekarların kendilerine eş arama anları anlatılmaktadır.

        8

        BRIDGET JONES'UN GÜNLÜĞÜ (2001)

        Bridget, yeni yıl arifesinde günlük tutmaya başlar. Hayatında yaşadığı anları defterine not eden Bridget, yeni günlüğüyle yeni bir hayata da başlamıştır.

        9

        ARKADAŞTAN ÖTE (2011)

        Dylan ve Jamie sıradışı ilişki yaşamak istemektedirler. Aşktan ziyade fiziksel birliktelik istediklerini fark eden ikili, bu tarz bir ilişkiye başlar fakat olaylar planladıkları gibi gelişmez. Sonuç olarak Dylan ve Jamie birbirine aşık olur.