Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler açıklaması: Gerçek çok yakında ortaya çıkacak
        1

        Habertürk’ten Akif Yaman'ın haberine göre; Kaan Tangöze, Etiler’de karakoldan çıkarken görüntülendi.

        2

        Kısa bir açıklama yapan Tangöze, kendisinin şiddet gördüğünü ve suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

        3

        Şarkıcı, "Her şey çocuklarım için, çocuklarım için katlanıyorum. Gerçek çok yakında ortaya çıkacak. Kendisi beni darp etti" dedi.

        4

        Dün akşam Etiler'deki Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek iki çocuğunun babası Kaan Tangöze'den şikayetçi olan Piriler, verdiği ifadenin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kağıthane Devlet Hastanesi'ne götürülmüştü.

        5

        Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze'nin boşandıktan sonra aralarında sular durulmamıştı.

        6

        Geçtiğimiz günlerde Kıvılcım Ural ile birlikte yemeğe giden Tangöze, yanına Seçkin Piriler'den olan iki çocuğunu da götürmüş ve gazeteciler tarafından görüntülenmişti.

        7

        Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'ın üstündeki davayı geri çekme teklifine olumsuz yanıt veren Piriler'in, Tangöze tarafından çocukları önünde şiddet gördüğü iddia edildi. Yaşanan tüm olaylardan sonra soluğu karakolda alan manken, çocuklarının babasından şiddet gördüğü iddiası ile şikayetçi oldu ve darp raporu aldı.

        8

        Çıkan haberlerin ardından Kaan Tangöze açıklama yaptı. Tangöze, şu ifadeleri kullandı:

        Dün akşamdan itibaren basın ve sosyal medyada eski eşimi darp ettiğime dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği doğru yansıtmamaktadır. Bu karalama ve akıl almaz iftira karşısında ben de kendisi hakkında hukuki süreci başlatmış bulunuyorum. Detaylı bilgilendirme avukatım Hatice Özlem Bakırcı tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Saygılarımla...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ