Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dehşet! Kaçan cinayet şüphelisi bir cinayet daha işlemiş!

        Enis Yıldırım'ın haberine göre, Trabzon’da öldürülen Şenol Keleş’in katilleri, Samsun’da da cinayet işlediği ortaya çıktı. Trabzon’un Çaykara İlçesi Sultanmurat Yaylası’na ailesiyle birlikte pikniğe giden Şenol Keleş, etrafı rahatsız eden ve küfürlü konuştuğu iddia edilen iki kişiyi uyardı. Bu uyarılar karşısında sinirlenen iki kişiyle Şenol Keleş arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma çevredekilerin müdahalesiyle ise sona erdi. Bir süre sonra piknik alış verişi için kasaba gitmek isteyen Şenol Keleş’in önüne kesen iki saldırgan, genç adamı kurşun yağmuruna tuttu. Kanlar içerisinde kalan Şenol Keleş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        Şenol Keleş
        Şenol Keleş

        CİNAYETİ İŞLEDİLER ARAÇLA KAÇTILAR

        Cinayetin ardından kaçan iki şüpheli için jandarma harekete geçti. Sahte kimlik kullandığı belirlenen Serkan T. ve Ahmet C. kaçtıkları aracı bir süre sonra terk ettiği belirlendi. Jandarma bölgesinde işlenen cinayete polis destek verdi. Jandarma olaydan sonra kaçan saldırganları ararken, iki cinayet şüphelisinin Samsun’un Canik ilçesinde bir kişiyi öldürdüğü bir kişiyi de yaraladığı ortaya çıktı.

        BELEDİYE ÖNÜNDE SALDIRI

        DHA'nın haberine göre, Samsun'daki olay, 20 Ağustos’ta Karşıyaka Mahallesi Canik Belediyesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Hüsame Ünveren, husumetli olduğu A.C. ve S.T.'nin saldırısına uğradı. Otomobilden inen 2 şüpheli, Ünveren'in başına tabanca kabzası ve tüfek dipçiği ile vurdu. Ardından da tabanca ve av tüfeğiyle ateş etti. Hüsame Ünveren, ağır yaralandı. Olayda, yoldan geçen Canik Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Celal G. de seken kurşunlardan birinin bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Saldırganlar kaçarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Özel hastaneye kaldırılan yaralılardan Ünveren, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Celal G. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

        CİNAYET ANI KAMERADA

        Saldırı anı, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. Görüntüde, ikilinin, Ünveren'in başına kabza ve dipçik ile defalarca vurduğu, ardından da tabanca ve tüfek ile ateş ettiği görülüyor.

        CİNAYETTEN SONRA TRABZON'A KAÇMIŞLAR

        Samsun’da işledikleri cinayetin ardından iki şüphelini Trabzon’a kaçtığı belirlendi. Samsun'daki cinayetle ilgili Trabzon'da iki şüpheliye 'yardım ve yataklık ettiği' iddia edilen 1'i kadın 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Trabzon'daki işlemleri tamamlanan şüpheliler, İ.K., E.C. ve Ş.E. sorgulanmak üzere Samsun’a götürüldü.

        İKİ FİRARİDEN BİRİ SAMSUN’DA YAKALANDI

        Polis ekipleri Samsun'da yaşanan olayın şüphelileri arsında yer alan E.C.D. adlı bir kişi tutuklanırken iki kişiyi yönelik arama çalışmaları başlatıldı. Cep telefonu görüntülerine göre olayda Ahmet C.’nin tabanca kullanan ve ölen gence tabanca kabzası ile vurduğu, Serkan T.’nin ise pompalı tüfekle ölen gence ateş edip, tüfekle darp eden kişi olduğu iddia edildi. Bu arada aranan iki firariden Ahmet C. Samsun’da yakalanırken, diğer firari şüpheli Serkan T.'nin de her yerde arandığı belirtildi.

        SOSYAL MEDYADA MEYDAN OKUDU

        Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan iki şüpheliden biri olan Ahmet C., yakalanmadan önce sosyal medyadan herkese meydan okudu. Helallik isteyen cinayet şüphelisi Ahmet C. ve Serkan T. Sultanmurat Yaylasındaki cinayetin ardından Trabzon’dan Samsun’a döndüğü ortaya çıktı. Ahmet C.’yi yakalayan polisin Serkan T.’yi elinden kaçırdığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ