Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kadın 47. yeni bölüm fragmanı: Bahar'dan Pırıl'a tehdit! İşte Kadın 46. son bölüm özeti

        Kadın 46. son bölümde ölen kişinin Yeliz olduğu ortaya çıktı. Evdekiler bir taraftan Yeliz'in kaybıyla derinden sarsılırken bir taraftan da Bahar'dan haber almaya çalışıyor. Bahar'da Sarp ve çocuklar dağ evinde karmaşık duygular içerisinde. Pırıl'ın dağ evine gelmesi ise ortalığı iyice karıştırdı. Kadın 47. yeni bölüm fragmanı ve 46. son bölüm özeti haberimizde.

        KADIN 47. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        KADIN 46. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Nezir’in adamlarının Bahar’ı kaçıracağını öğrenir öğrenmez soluğu Tarlabaşı’nda alan Sarp, Bahar ve çocukları mahalleden uzaklaştırır. Bu haberi Sarp’ın nasıl aldığını anlayamayan Suat ise, Şirin ve Münir’den şüphelenmektedir.

        REKLAM

        Bu şüpheyle ikisiyle de arasına mesafe koyar. Uzun zamandır Bahar’ın ve çocukların hasretiyle onlara kavuşma planları kuran Sarp, her şeye rağmen onları kurtardığı ve tehlikeden uzaklaştırdığı için mutludur. Bahar ise herkesi o tehlikeli adamların olduğu yerde bıraktığı için mutsuzdur.

        Sarp’tan herkesin güvende olup olmadığını öğrenmesini isteyen Bahar onlar için endişelidir. Ama Sarp, Bahar’ın üzülmemesi için ondan birinin öldüğü gerçeği saklayacaktır. Bu ölüm haberi ise herkesi darmadağın edecektir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ