Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kadın 60. son bölüm: Arif ile Sarp'ı karşı karşıya getirecek hamle! Kadın 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Kadın 61. yeni bölüm fragmanı dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak ediliyor. Kadın'da Ceyda'nın çocuğunun babası olduğunu öğrendi. Emre'nin sıradaki hamlesi merak ediliyor. Bahar, Sarp ile bir kez daha yüzleşti. Bu kez onu affetmek istediğini ama bunu yapamadığını söyleyereksadece çocuklarının babası olarak affettiğini söyledi. Bu esnada Münir, Sarp için ev bakmaya Arif'in yanına geldi. Arif bilmeden Sarp'a Saray Apartmanı'nda ev kiralıyor. Arif ile Sarp'ın yüzleşmesi şimdiden merak konusu oldu. Kadın 60. son bölüm özeti ve 61. yeni bölüm fragmanınadair detaylar haberimizde.

        KADIN 61. YENİ BÖLÜM FARGMANI ÇIKTI MI?

        REKLAM

        Kadın yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak konusu oldu. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanıhenüz yayınlanmadı.

        KADIN 60. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Şirin'in Sarp ile çekilmiş fotoğraflarını bir anlık sinirle Bahar'a gönderen Pırıl ne yapacağını bilemez. Suat ise bu fotoğrafların Bahar'ın eline geçmesini hiç istememektedir. Çünkü Sarp'ın artık Pırıl'a dönme ihtimaline bile tahammülü yoktur.

        Şirin'in tekrar Sarp'a ilgi duyduğunu düşünmek bile istemeyen Hatice, içten içe çok korkmaktadır. Böyle bir şeyin tekrarlanması ailesine çok büyük zararlar verecektir.

        Ceyda'dan bir oğlu olduğu konusunda şüphelenen Emre ise bunu açık açık sormaya karar verir ve duyduğu şey karşısında büyük bir şoka uğrayacaktır.

        Sarp ile hep kavga halinde olmaktan artık çok sıkılan Bahar ise her şeye bir nokta koymaya karar verir. Çocukları için Arif'ten de ayrılan Bahar, Sarp'ı affedecek mi? Yoksa sadece çocuklarının babası olarak mı yanlarında kalmasına izin verecek?

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ