Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan haber var! Billur Kalkavan sağlık durumu nasıl? - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan (59), sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi verdi.

        2

        "BU HASTALIĞI EN HIZLI YENEN İNSAN OLMA YOLUNDA İLERLİYORUM"

        "Tek sorunum iştah" diyen Kalkavan, tedavisinin evinde süreceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

        "Herkes soruyor en iyisi buradan anlatmak. Tetkikler yapıldı sonuçlar mükemmel (maşallah). Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor ve yok oluyorlar. Ufak tefek bişeyler kaldığından doktorum ilaçlarımı hafifletti. Yarın eve dönüyorum, artık hastanede çok kalmama gerek yok enerjim iyi. Ağrım sızım yok. Hala tek sıkıntım iştah onu da halledeceğim yavaş yavaş. Kilom 47 boyum 1.64 evli ve 6 çocukluyum. Soran, ilgilenen, dua eden, iyi niyetlerini dileklerini gönderen herkese sonsuz teşekkürler. Sayenizde bu hastalığı en hızlı yenen insan olma yolunda ilerliyorum. Benden de herkese sevgiler, saygılar. Tabii ki en önemlisi bundan sonra sağlığı korumak. Bir sürü konuda düşünce yapısını değiştirmek ki bir daha uğramasın. Bye bye pislikler..."

        3

        "GÜZEL YÜREĞİN BU HASTALIĞI YENECEK"

        Billur Kalkavan’ın yaşadığı sağlık sorununu Hamdi Alkan duyurmuştu. Ünlü yönetmen, "Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım." sözleriyle arkadaşına destek olmuştu.

        4

        "BUĞRA KAÇMADI"

        Geçtiğimiz günlerde Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a konuşan Kalkavan, sevgilisi Buğra Bahadırlı'nın kendisine çok destek olduğunu söyleyerek, "Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı. Buğra, kaçmadı. Yanı başımda durması hastalıkla mücadelemde bana çok yardımcı oluyor." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ