Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Karlie Kloss anne oldu - Magazin haberleri
        1

        2018 yılında nikah masasına oturan model Karlie Kloss-Joshua Kushner çifti, büyük bir mutluluk yaşadı.

        Kloss ve Kushner, geçtiğimiz gün ilk çocuk çocuklarını kucaklarına aldı.

        2

        "DÜNYAYA HOŞ GELDİN"

        28 yaşındaki modelin doğum haberini Joshua Kushner, sosyal medya hesabından duyurdu. Bebeklerinin yüzünü gizleyen bir fotoğraf paylaşan Kushner, "Dünyaya hoş geldin" ifadelerini kullandı.

        Çift, henüz bebeklerinin cinsiyetini ve adını açıklamadı.

        3

        KARNI BURNUNDA POZ

        Ekim ayında hamile olduğu haberleri çıkan Kloss, bir ay sonra bebek beklediğini açıklamıştı. Amerikalı model, belirginleşen karnını gösteren bu fotoğrafı yayınlamıştı.

        4

        JOE BIDEN'A OY VERDİ

        Öte yandan Ivanka Trump'ın eşi Jares Kushner'in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan Karlie Kloss, sosyal medya hesabından ABD Başkanlık seçimlerinde Joe Biden'a oy verdiğini açıklamıştı.

        5

        28 yaşındaki model, üzerinde Joe Biden ve Kamala Harris yazan maskesi ile oy zarfını gösterdiği bir fotoğrafını yayınlamıştı.

        Karlie Kloss, gönderisine "Oy verme planınız ne? Benimki bu; imzalı, mühürlü, (noter tasdikli) ve teslim edildi" notunu düşmüştü.

        6

        Amerikalı model, geçen yıl verdiği bir röportajında da Trump'ın ailesi ile bağ sahibi olmanın nasıl bir his olduğuna dair düşüncelerini dile getirerek 'zor' ifadesini kullanmıştı.

        7

        Siyasi görüşleri hakkında Trump'a destek verip vermediği sürekli olarak sorgulandığını belirten Kloss, "Eşimle paylaştığım değerlere odaklanmayı seçtim. Bunlar yetiştirildiğim ve hayatım boyunca rehber olarak aldığım aynı liberal değerler" şeklinde konuşmuştu.

        Kloss ile Joshua Kushner'ın aşkları Donald Trump başkan olmadan önce başlamıştı.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ