Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Karlie Kloss ilk kez hamilelik pozunu paylaştı - Magazin haberleri
        1

        Joshua Kushner ile mutlu bir evlilik sürdüren Victoria's Secret modeli Karlie Kloss, bebeğini kucağına almak için geri sayıma başladı.

        2

        KARNI BURNUNDA POZ

        Anne olacağını geçtiğimiz aylarda yayınladığı bir video ile duyuran Kloss, Instagram hesabından ilk kez hamilelik pozunu paylaştı.

        28 yaşındaki modelin gönderisinde karnının iyice belirginleştiği görülüyor.

        3

        Joshua Kushner ile 2018 yılında evlenen Kloss, 2021'de bebeğini kucağına alacak.

        4

        Öte yandan 28 yaşındaki model, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından ABD Başkanlık seçimlerinde Joe Biden'e oy verdiğini açıklamıştı.

        5

        JOE BİDEN'E OY VERDİ

        28 yaşındaki model, üzerinde Joe Biden ve Kamala Harris yazan maskesi ile oy zarfını gösterdiği bir fotoğrafını yayınlamıştı.

        6

        Karlie Kloss, gönderisine "Oy verme planınız ne? Benimki bu; imzalı, mühürlü, (noter tasdikli) ve teslim edildi" notunu düşmüştü.

        7

        Amerikalı model, geçen yıl verdiği bir röportajında da Trump'ın ailesi ile bağ sahibi olmanın nasıl bir his olduğuna dair düşüncelerini dile getirerek 'zor' ifadesini kullanmıştı.

        8

        Siyasi görüşleri hakkında Trump'a destek verip vermediği sürekli olarak sorgulandığını belirten Kloss, "Eşimle paylaştığım değerlere odaklanmayı seçtim. Bunlar yetiştirildiğim ve hayatım boyunca rehber olarak aldığım aynı liberal değerler" şeklinde konuşmuştu.

        9

        Kloss ile Joshua Kushner'ın aşkları Donald Trump başkan olmadan önce başlamıştı.