Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Karlie Kloss-Joshua Kushner çifti evlerini satıyor - Magazin haberleri
        1

        2018 yılında nikah masasına oturan Karlie Kloss ile Joshua Kushner'in oğulları Levi Joseph geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

        2

        EVLERİNİ SATMAYA KARAR VERDİLER

        Büyük bir sevinç yaşayan çift, bebeklerini kucaklarına aldıktan sonra New York'ta bulunan dubleks çatı katı dairelerini satışa çıkarmaya karar verdi.

        3

        DAHA BÜYÜK BİR DAİREYE TAŞINDILAR

        Karlie Kloss ile eski ABD Başkanı Donald Trump'un damadı Jared Kushner'in kardeşi Joshua Kushner, bu eve artık sığamadıkları için satmaya karar verdi. Çift, bebeklerini daha geniş bir ortamda büyütmek için, aynı binada yer alan daha geniş bir çatı katı dairesine taşındı.

        4

        Kloss ile Kushner, Mahnattan'da bulunan evlerinin satış fiyatını 23,5 milyon dolar olarak belirledi.

        1885 yılında inşa edilen binadaki dairenin iki katı arasında çalışan dahili asansör ve özel spor salonu, mülkün özellikleri arasında yer alıyor. Evin 4 yatak odası ve 6 tam bir tane de yarım banyosu bulunuyor.

        5

        Çiftin yeni taşındıkları dairede ise 5 yatak odası ve 7 tane banyosu bulunuyor. Bu ev, 66 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Fakat Kloss ve Kushner'ın yapılan pazarlıklar sonucu dairesi 42.5 milyon dolara satın aldığı belirtiliyor.

        6

        "DÜNYAYA HOŞ GELDİN"

        Doğum haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü model, bebeklerinin yüzünü gizleyen bir fotoğraf yayınlamıştı. Karlie Kloss, "Dünyaya hoş geldin" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ