Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Karlie Kloss'tan 'darbe girişimi' yorumu - Magazin haberleri
        1

        Model Karlie Kloss, dün gece ABD’nin başkenti Washington’daki Kongre Binası baskını ve şiddet olaylarıyla ilgili açıklamada bulundu.

        2

        Ivanka Trump’ın eşi Jares Kushner’in kardeşi Joshua Kushner ile evli olan, ancak seçimde Joe Biden’a oy verdiğini açıklamaktan çekinmeyen 28 yaşındaki Kloss, Twitter’dan, 'Meşru demokratik seçim sonuçlarını kabul etmek vatanseverliktir. Reddetmek ve şiddeti kışkırtmak Amerikan karşıtlığıdır.' ifadelerini kullandı.

        3

        Amerikalı model, geçen yıl verdiği bir röportajında Trump'ın ailesi ile bağ sahibi olmanın nasıl bir his olduğuna dair düşüncelerini dile getirerek 'zor' ifadesini kullanmıştı.

        4

        İlk bebeğine hamile olan ünlü model, siyasi görüşleri hakkında ya da Trump’ın icraatları ve sözleriyle hemfikir olup olmadığına dair sürekli sorgulandığını söyleyerek, 'Ama eşimle paylaştığım değerlere odaklanmayı seçtim ve bunlar yetiştirildiğim ve hayatım boyunca rehber olarak aldığım aynı liberal değerler' demişti.

        5

        Seçim döneminde, üzerinde Joe Biden ve Kamala Harris yazan maskesi ile oy zarfını gösteren bir fotoğraf paylaşan Kloss, 'Oy verme planınız ne? Benimki bu - imzalı, mühürlü, (noter tasdikli) ve teslim edildi' ifadelerini kullanmıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ