Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kibariye'den o iddialara yanıt: Allah'a havale ettim - Magazin haberleri
        1

        Ekim ayında İstanbul Kadıköy’de bir kuaföre giden Kibariye, 4 bin 200 TL değerinde kaynak saç yaptırdı. İddiaya göre; ünlü şarkıcı, işlem sonrası ücreti ödemeden eşi Ali Küçükbalçık'la birlikte kuaförden ayrıldı. 4 bin 200 TL'lik tutarı ödemeyeceklerini belirten Küçükbalçık'ın, 'sponspor' teklifi kabul edilmeyince telefonu kapattığı ve işletme sahiplerinin numarasını engellediği belirtildi.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Yaşananların ardından Kibariye sessizliğini bozdu. Dün akşam bir mekanda sahneye çıkan ünlü şarkıcı, iddialara yanıt verdi.

        3

        "BENİ YALANCI GÖSTERİYORLAR"

        Muhabirlerin sorularını beklemeksizin, "Kardeşlerim, arkadaşlarım. Ben sizlerin neler soracağınızı biliyorum. Bu yüzden başlamadan önce şunu söyleyeceğim. Lütfen bana istediğiniz her şeyi sorun. Bu akşam konuşmak, sizlerle dertleşmek istiyorum." ifadeleriyle röportaja start veren Kibariye, "Bizim camiamızda herkes sponsorluklar içeren birtakım işler yapar, promosyon işler de denir buna. Benim basına yansıyan kuaför meselem de tam olarak böyle bir mesele. Saçlarım kendi saçlarım değil. Ben 61 yaşındayım. Bu yaşıma kadar kimsenin üstüne basarak, kimseyi ezerek, kimsenin hakkını yiyerek bir yere gelmedim. Bu kuaför meseleside bir sponsorluk olayıydı. Ama şu an ismini anmayacağım arkadaşlarımız böyle prim yapmayı tercih ettiler. Beni yalancı gösteriyorlar buna çok ama çok üzülüyorum." dedi.

        4

        "ALLAH'A HAVALE ETTİM"

        Ünlü şarkıcı, "Bir anam var anam ölsün ki; bu adını şimdi anmak istemediğim ve Allah'a havale ettiğim kişiler bu işi bir promosyon olarak yaptılar. Bütün sanatçılar promosyon yani sponsorlukla ayakkabılar, kıyafetler giyiyor, giyiyoruz. Kendilerinin paralarını gönderdim ama bu olay beni ziyadesiyle üzdü. Ben 13 yaşından beri sahnelerdeyim. O gün beni nasıl tanıdılarsa bugün de aynı Kibariye'yim. Kimsenin gururuyla, onuruyla, parasıyla, ekmeğiyle oynamadım. Ben sesimle sanatımla var olmaya gayret ettim. Ben kul hakkına girmem, kul hakkı yemem. Sesimin ekmeğini yedim hep. Konuyu Allah'a havale ettim. Bu da böyle bilinsin." ifadelerini kullandı.

        5

        "MAHKEMEYE GİTMİYORUM"

        Mahkeme yoluna gitmeyeceğini ve hukuk yoluyla hakkını aramayacağını da dile getiren Kibariye, "Benim yaram yok ki... çıbanım yok... Olay çok açık aslında. Allah her şeyi gören ve bilen. Ondan daha büyük adalet mi var. Benim ağzımdan çıkan sözlere itibar edin ne olur. Ben bugüne kadar ne sizlere ne halkıma hiçbir suretle yalan söylemedim." diyerek konuya son noktayı koydu.

        6

        "DOLANDIRILDIM"

        Kibariye ayrıca Bodrum’daki villasını satışa çıkarırken dolandırıldığını söyledi: “Emlakçının yeni dolandırıcılık haberlerini bizler de hayretle ve şaşkınlıkla izliyoruz. Dolandırıldım.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ