Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian annesi Kris Jenner'ın sevgilisi Corey Gamble'a 'zengin kadın avcısı' dedi - Magazin haberleri
        1

        Kim Kardashian, ünlü TV şovu Saturday Night Live’da sunuculuk yaptı. 40 yaşındaki ABD'li reality show yıldızı, komedi programında; estetik ameliyat, seks kasedi ve Kanye West ile boşanması gibi dikkat çekici konularda esprili yorumlarda bulundu.

        2

        Pembe bir tulum giyen Kardashian, "Size güzel bir yüzden çok daha fazlası olduğumu göstermek için bu gece burada olmaktan heyecan duyuyorum. Ve iyi saç, harika makyaj, harika göğüsler ve mükemmel bir popo..." ifadelerini kullandı.

        3

        Kim Kardashian, daha sonra, "Temelde, kız kardeşlerimin plastik cerrahlarına gösterdiği referans fotoğraftan çok daha fazlasıyım." şeklinde espri yaptı.

        4

        "KİMSE PRÖMİYER YAPTIĞINI SÖYLEMEDİ"

        Kardashian, eski sevgilisi Ray J. İle çıkan seks kasedi hakkında da konuşarak, "Benim bir tane filmim çıktı ve hiç kimse bana onun prömiyer yaptığını söylemedi. Annemin aklından çıkmış olmalı." dedi.

        5

        ANNESİNİN SEVGİLİSİNE 'ZENGİN AVCISI' DEDİ

        Ünlü yıldız ayrıca annesi Kris Jenner'ın sevgilisi Corey Gamble ile de dalga geçerek, onu 'zengin kadın avcısı' olarak lanse etti. "Ama gerçekten gurur duyduğum tek şey, kimsenin bana 'zengin koca avcısı' diyememesi." ifadelerini kullanan Kim Kardashian, "Dürüst olmak gerekirse, zengin avcısının nasıl biri olduğundan bile emin değilim. Bu yüzden annemin erkek arkadaşı Corey'e sordum." şeklinde konuştu.

        6

        Kardashian, boşanma aşamasında olduğu rapçi Kanye West'ten de "Tüm zamanların en iyi rap şarkıcısıyla evlendim. Bana dört harika çocuk veren, Amerika'nın en zengin siyah adamı. Yani ondan boşandığımda, bu sadece tek bir şey eksiliyor demektir." sözleriyle bahsetti.

        7

        "BİR AİLEDEN ÜÇ BAŞARISIZ POLİTİKACI ÇIKAMAZ"

        Kardashian ayrıca başkanlık seçimi için aday olacağı şeklinde açıklamasının bir şakadan ibaret olduğunu ifade ederek, "Başkanlık yarışına katılmıyorum. Bir aileden üç başarısız politikacı çıkamaz!" dedi. Kardashian, bu sözleriyle Kanye West'in ABD başkanlığı seçiminde yaşadığı hüsrana ile üvey babası Caitlyn Jenner'ın Kaliforniya valiliği seçimini kaybetmesine göndermede bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ