Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian boşanma dedikodularından kaçtı - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir Kim Kardashian ve Kanye West'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin yollarını ayıracakları konuşuluyor.

        Şimdiye kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Kardashian dedikodulardan kaçtı ve soluğu Turks ve Caicos Adaları'nda aldı.

        2

        KIZ KARDEŞLERİYLE TATİLDE

        Kardashian'a bu tatilde çocuklarıyla birlikte; Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie ve Kendall Jenner eşlik etti.

        3

        40 yaşındaki magazin yıldızı, geçtiğimiz gün plajda keyif yaparken objektiflere yansıdı.

        Güneşin ve denizin keyfini çıkaran Kim Kardashian'ın uzun süredir Wyoming'de bulunan eşi Kanye West'in Los Angeles'a döndükten sonra bavulunu toplayıp tatile çıkması dikkatlerden kaçmadı.

        4

        "RÜYA GİBİ"

        Bu esnada Kardashian'ın kız kardeşleri de sosyal medyadan tatil pozlarını paylaştı. Kylie Jenner, bu kareye "Rüya gibi" notunu düştü.

        5

        "SAF HUZUR"

        Khloe Kardashian ise plajda çektiği fotoğrafta "Saf huzur" ifadelerini kullandı.

        6

        MALİ DANIŞMANLARLA KONUŞTU

        Öte yandan Kim Kardashian ve Kanye West ile ilgili hemen hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

        Geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian’ın hem kendisi hem de Kanye West için adil olan bir boşanma anlaşması hazırlamak için mali danışmanlarla konuştuğu öne sürülmüştü.

        7

        Kardashian'ın 2.2 milyar dolarlık servetin paylaşımında tüm ailesi için adil olacak bir çözüm bulmak üzere mali müşavirlerle görüştüğü bildirilmişti.

        Hatta Kim’in geçtiğimiz temmuzda ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile konuşarak hazırlık yaptığı da basına yansımıştı.

        8

        "HERKES İÇİN ADİL BİR ANLAŞMA"

        Us Weekly’ye konuşan bir kaynak, "Kim, Kanye'nin tüm finans kaynaklarını ve mülklerini bölünmeye hazır hale getirdi, bu herkes için çok adil bir anlaşma. Kim, resmi olarak davayı açtığı zaman her şey hazır durumda olacak” demişti.

        9

        Kaynak aynı zamanda arkadaşlarının Kim’in davayı Eylül ayında açacağını zannettiğini ancak şimdilik biraz daha dayanmaya karar verdiğini de belirtmişti.

        Çiftin boşanma söylentisi, West'in sonradan sildiği ilginç bir tweet'le ortaya çıkmıştı.

        10

        Kanye West, eşi Kim Kardashian'ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını öne sürmüştü.

        Kardashian ise, "Kocama anlayış gösterin, bipolar bozukluğu var" ifadelerini kullanarak West'i savunmuştu.

        11

        Çifte yakın bir kaynak, "Kanye zaman istiyor ve işi için zaman ayırıyor, zamanının çoğunu Wyoming’de geçiriyor. Kısa zamanda, en azından tam zamanlı olarak Los Angeles’a dönmeyi planlamıyor. Kim de bu durumdan şikayetçi değil." açıklamasını yapmıştı.

        12

        Aynı kişi ayrıca, "Kanye, etrafında, Kim'i rahat ettirecek muazzam bir destek sistemine sahip. Kanye için çiftlik daha iyi bir yer. Kim’in Los Angeles’ta olması gerekiyor ve çocuklarını da yanında istiyor. Onların hayatlarını normal şekilde sürdürmesi için elinden geleni yapıyor. Çocuklar babalarıyla her gün iletişim kuruyor, görüntülü konuşma yapıyor." ifadelerini kullanmıştı.

        13

        Ünlü çiftin boşanma sonrasında mal paylaşımarını nasıl yapacakları ise merak konusu. Çünkü ikilinin kişisel büyük servetleri var. Kanye West, 1 milyar doları aşkın, Kardashian'ın ise yaklaşık 900 milyon dolarlık bir serveti olduğu ifade ediliyor.

        14

        Çiftin, ikisi taşıyıcı anneden olmak üzere 4 çocuğu bulunuyor. Çocukların valeyeti konusunda da fikir ayrılıkları yaşayıp yaşamayacağı merak konusu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ