Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Köpeğinin tasmasıyla kendini astı! Kan davası!

        Mersin'in Tarsus ilçesinden, 3 yıl önce ailesiyle birlikte Manisa'nın Yunusemre ilçesine gelip yerleşen ve bekar olduğu öğrenilen Mustafa T. (26), bu sabah erken saatlerde evden çıktı. Edinilen bilgiye göre Uncubozköy Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda saat 09.00 sıralarında yürüyüşe çıkan bir kişi, köpek sesi duydu. Mahalle sakini sesin geldiği yere doğru gittiğinde, Mustafa T.'nin, köpeğinin tasmasıyla ağaçta asılı cansız bedeniyle karşılaştı.

        CESEDİ MORGA KALDIRILDI

        DHA'da yer alan habere göre haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından Mustafa T.'nin cansız bedeni, otopsi için Merkez Efendi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        TELEFONDA İNTİHAR NOTU

        Polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada Mustafa T.'ye ait olduğu tespit edilen cep telefonu bulundu. Notlar bölümü açık halde bırakılmış cep telefonunda, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir. Bir annem, bir de kız kardeşim var. Onlara iyi bakın. Kan davamız vardı' yazılı olduğu görüldü. Mustafa T.'nin cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak memleketi Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ