Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KORKUNÇ CİNAYET! Son dakika: Çekiçli vahşet! Tekstilci kan dondurdu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, tekstil atölyesi sahibi, alacak verecek meselesi yüzünden atölyeye çağırdığı restoran sahibi kardeşlerden birini çekiçle, diğerini de tabancayla vurarak öldürürken, bu sırada iş yerine gelen kişiyi de ağır yaraladı. Öldürdüğü şahısların ellerini bağlayıp halıya saran cani, kaçarak kayıplara karıştı.

        Dün öğle saatlerinde meydana gelen korkunç olay iddiaya göre, bir binanın alt katında restoran işleten Osman ve Mehmet Sarıtemur kardeşler ile binanın üst katında tekstil atölyesi işleten Habib G. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Bir süre sonra iflas eden tekstil atölyesi sahibi, atölyeye gelerek restoran işleten kardeşleri teker teker yukarıya çağırmaya başladı.

        ÇEKİÇ VE TABANCA İLE KAN DONDURDU

        Habib G., alacak verecek meselesini konuşmak için restoran işleten Osman Sarıtemur'u atölyeye çağırdı. Burada tekstil atölyesi sahibi, Osman Sarıtemur'u çekiçle vurarak öldürdü. Cani, Osman Sarıtemur'un ellerini bağlayıp, başına poşet geçirdikten sonra halıya sararak, bu defa kardeşlerden Mehmet Sarıtemur'u çağırdı. Mehmet Sarıtemur, tekstil atölyesinin sahibinin çekiçle saldırması üzerine kaçmaya çalıştı. Tekstil atölyesi sahibi yanında getirdiği tabancayı çıkartarak Mehmet Sarıtemur'u de vurarak öldürdü.

        Osman ve Mehmet Sarıtemur kardeşler ile katıl zanlısı Habib G.
        Osman ve Mehmet Sarıtemur kardeşler ile katıl zanlısı Habib G.

        İŞ YERİNE GELEN KİŞİ DE AĞIR YARALADI

        Mehmet Sarıtemur'u de öldüren Habib G., bu defa da Hakan Çevik'i çağırdı. Cani, atölyeye çıkan Hakan Çevik'e de çekiçle saldırdı. Bunun üzerine pencereye çıkan Hakan Çevik, çevreye bağırarak polisi aramalarını istedi. Tekstil atölyesi sahibi, Hakan Çevik'i de tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri ise yaralı Hakan Çevik hastaneye kaldırdı. Atölyede inceleme yapan polis öldürülen kardeşleri elleri bağlı, kafasına poşet geçirilip halıya sarılı bir şekilde buldu. Polis ekipleri kaçan şüpheli şahsı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

        ÖLDÜRÜLEN KARDEŞLERİN AĞABEYİ KONUŞTU

        Kardeşlerinin cenazelerini teslim almak üzere Adli Tıp Kurumu’na gelen kardeşlerin ağabeyi Şevket Sarıtemur cinayeti işleyen Habib G.'nin hem kardeşlerini dolandırdığını hem de öldürdüğünü belirterek, "Habib G. benim kardeşime ortaklık teklif etti. Kardeşimden 250 bin TL para almış ortaklık bozulunca da kardeşime tuzak kuruyor ve çağırıyor. İçeriye girer girmez kafasına çekiçle vuruyor öldürüyor. Delil bırakmamak için diğer kardeşimi arıyor. O da içeriye giriyor ve onu da öldürerek halıya sarıyor iki kardeşimi de. Daha sonra Hakan Çevik isimli bir arkadaş oraya giriyor onunda kafasına çekiçle vuruyor ve göğsünden silahla vurarak yaralıyor onunda durumu ağır şu anda. Bu adam benim kardeşlerimi dolandırdı aslında sadece benim kardeşlerimi değil piyasada bir çok kişiyi dolandırmış. Bu vatandaş herkese borçluymuş" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ