Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kourtney Kardashian-Travis Barker çifti çoluk-çocuk balayında!
        1

        15 Mayıs'ta Santa Barbara'da dünyaevine giren Kourtney Kardashian-Travis Barker çifti, düğün sonrası ilk yat turunu gerçekleştirdi. Portofino'da gerçekleşen düğünle hayatlarını resmen birleştiren çiçeği burnunda aşıklar, törenin ardından balayına çıktı.

        2

        Lüks bir yatla Akdeniz'de aşk dolu günler yaşayan ikilinin tatili gazeteciler tarafından adım adım takip edildi.

        3

        Kardashian ile Barker'a düğün sonrası çıktıkları bu yat gezisinde Kourtney'in Scott Disick ile ilişkisinden dünyaya gelen üç çocuğu da katıldı. Neşeli halleriyle dikkat çeken çift, gün boyu çocuklarıyla ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

        4

        İkili, düğün sonrası çıktıkları bu yat gezisinde sık sık romantik anlar yaşadı. Birbirlerini öpücüklere boğan çift, bir ara kıyafetleriyle kendilerini serin sulara bıraktı. Kardashian, mini elbisesiyle, Barker de eşi gibi pijamasını çıkarmadan denize atladı. Aşıkların çocuklar gibi eğlendiği o anlar objektiflere böyle yansıdı.

        5

        KUTLAMALAR İTALYA'DA DEVAM ETMİŞTİ

        Çift, düğün kutlamalarına da İtalya'nın Portofino kentindeki 16. yüzyıldan kalma bir kale olan Castello Brown'da devam etmişti. Kardashian ve Barker, düzenledikleri partiye ailelerini ve arkadaşlarını da çağırmıştı. 3 gün 3 gece süren eğlencede, çiftin kendine has kıyafetleri dikkat çekmişti.

        6

        "SONSUZA DEK MUTLU"

        İki gün önce gerçekleşen düğün töreninde de Kourtney Kardashian'ın ikonik gelinliği dikkat çekmişti.

        Düğün kıyafetlerinde sürekli "Meryem Ana" figürünü tercih eden Kardashian, gelinliğinin duvağında da bu detaya yer vermişti.

        Kourtney Kardashian ve Travis Barker, o anları da sosyal medya hesaplarından "Sonsuza dek mutlu..." notuyla yayınlamıştı.

        7

        ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE YAŞAYACAKLAR

        Çiftin, yeni evlerinde de çocuklarıyla beraber toplam 7 kişi yaşayacakları açıklanmıştı.

        8

        ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Kardashian ve Travis Barker, birbirlerini çok uzun zamandır tanıyordu. Çifte yakın bir kaynak, "Her ikisi de bazen tek başlarına bazen de birlikte çocuklarına vakit ayırıyorlar. Birbirleriyle yıllardır arkadaş olmanın da getirdiği avantajla iyi geçiniyorlar." demişti.

        9

        ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan Kardashian'ın, uzun süre birlikte olduğu Scott Disick ile ilişkisinden, Mason, Penelope ve Reign Aston adında üç çocuğu bulunuyor.

        10

        Travis Barker da ilk evliliğini Melissa Kennedy, ikinci evliliğini de Shanna Moakler ile yaptı. Barker'ın da bu ilişkilerinden Alabama Luella ve Landon Asher adında iki çocuğu var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ