Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kourtney Kardashian ve Travis Barker'in romantik tatili - Magazin haberleri
        1

        Kardashian-Jenner kardeşlerin 'en sakin' bireyi olarak gösterilen ve özel hayatanı daha geri planda yaşamayı tercih eden Kourtney Kardashian, uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker ile şubat ayında aşk yaşamaya başladı.

        2

        Scott Disick ile çalkantılı ilişkisini noktayı koyduktan sonra Barker'da aradığı mutluluğu bulan Kardashian, sevgilisiyle İtalya'da tatil yapıyor.

        3

        Tekneleriyle denize açılan aşıklar, ilerleyen saatlerde bot ile Güney İtalya'nın sahil kasabası Amalfi'ye geçti. Yolculuk esnasında çift, romantik anlar yaşadı.

        4

        SOKAKLARDA KEŞİF

        Amalfi'de dondurma yiyen Kardashian ile Barker, kentin sokaklarını keşfetmeye çıktı. Kardashian, elinden telefonunu düşürmedi ve sık sık mesajlaştı. Çift ardından İtalya'nın başka turistik noktası Venedik'e doğru yelken açtı.

        5

        ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Kardashian ve Barker birbirlerini çok uzun zamandır tanıyordu. Çifte yakın bir kaynak, "Her ikisi de bazen tek başlarına bazen de birlikte çocuklarına vakit ayırıyorlar. Birbirleriyle yıllardır arkadaş olmanın da getirdiği avantajla iyi geçiniyorlar" dedi.

        6

        3 ÇOCUĞU VAR

        Kardashian'ın, uzun süre bir dargın bir barışık birliktelik yaşadığı Scott Disick ile ilişkisinden, Mason, Penelope ve Reign Aston adında üç çocuğu bulunuyor.

        7

        Travis Barker da ilk evliliğini Melissa Kennedy, ikinci evliliğini de Shanna Moakler ile yaptı. Barker'ın da bu ilişkilerinden Alabama Luella ve Landon Asher adında iki çocuğu var.

        8

        YAKIN ÇEVRESİ UYARDI!

        Bu ilişki öncesi Kourtney Kardashian'ın yaşadığı yoğun gece hayatı yakın çevresini endişelendirmeye başlamıştı.

        40 yaşındaki üç çocuk annesi Kardashian'ın, artık biraz daha sakin bir hayat yaşaması gerektiğini düşünen arkadaşlarının ünlü yıldızı 'biraz yavaşlaması' konusunda uyardığı iddia edilmişti.

        9

        EVE SABAH GELİYOR, ÖĞLENE KADAR UYUYOR

        ABD basınındaki haberlere göre; Arkadaşları, Kardashian'ın partilerden eve sabahın ilk saatlerinde döndüğünü ve ertesi gün de öğleden sonra saatlerine kadar uyuduğunu anlattı. Kourtney Kardashian'ın haftanın beş gecesi dışarıda olduğu ve aslında çok da iyi tanımadığı kalabalıklarla vakit geçirdiği belirtildi. Yakın çevresinin Kardashian'ı bu hayat tarzından uzaklaşması gerektiği konusunda uyardığı konuşuluyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ