Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kuaförüm Sensin kim elendi? 24 Ocak Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu?

        Kuaförüm Sensin, tüm makyaj ve saç trendleri ile ekranlara yeni bir soluk getirmeye devam ediyor. Her hafta 4 kuaförün 4 yeni modele yaptığı saç ve makyaj yarışıyor. Yarışmacıların birbirine ve Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci’nin yarışmacılara verdiği puanlarla günün birincisi belirleniyor. Günün birincileri, Cuma günü haftanın birincisini ve elenen takımını belirliyor. Kazanan takım 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. En az puanı alan ekip de Kuaförüm Sensin'den eleniyor. İşte Kuaförüm Sensin son bölümde yaşananlar...

        KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ?

        Kuaförüm Sensin'de bugün yapılan son saç ve makyajın ardından günün puanları açıklandı. 5 günün puanları toplandı ve haftanın elenen takımı belirlendi. Haftanın toplamında90 puanla Hasan - Buse Kuaförüm Sensin'e veda etti.

        REKLAM

        KUAFÖRÜM SENSİN BİRİNCİ KİM OLDU?

        Kuaför’üm Sensin’de bugün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Elvan Büşra Alişar’dan oluşan birinci takım, kuaför Erbil Çaylak makyöz Merve Hasbutcu model Rana Çakmak’tan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Merve Elçin’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Bahar Borucu’dan oluşan dördüncü takım pop art saç ve makyaj yapmak için yarıştı. 124 puanla 10 bin lirayı kazanan takım İsmihan ve Abdullah oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ