Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kurtlar Vadisi Kaos dizisi konusu, oyuncuları

        Bir zamanların efsane dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin yeniden ekranlara dönmesi iddia ediliyor. Bu konu üzerine filmin konusu ve oyuncu kadrosunu merak edenler arama motorlarında sıkça araştırma yapmakta... Peki Kurtlar Vadisi Kaos tekrar ekranlarda yer edinecek mi? Kurtlar Vadisi Kaos dizisi konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm merak edilenler...

        Kurtlar Vadisi Kaos konusu

        Osman Sınav Türkiye siyasetinde yaşanan birçok olayı üstü kapalı bir biçimde anlatmayı başarmış ünlü bir kalemdir. Pana Film ekibi Nöbet dizisiyle istediğini elde edememiş ve bu süreçte Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için hazırlıklara başladı. Dizinin ilk bölümlerinde Türkiye-ABD-Rusya arasında savaş ekipmanları krizinin anlatılacağı ve İngilizlerin Türk Lirası üzerinden manipülasyon yapmaya çalışacağı görülecek.

        REKLAM

        Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları

        Necati Şaşmaz

        Erkan Ufak

        Kenan Çoban

        Osman Wöber

        Oktay Kaynarca

        Gürkan Uygun

        Erdem Ergüney

        Tarkan Tüzmen

        Kerem Fırtına

        Çiğdem Batur

        Musa Uzunlar

        Cahit Kayaoğlu

        Hande Kazanova

        İpek Tenolçay

        Begüm Kütük

        Gökçe Akyıldız

        Pana film Kurtlar Vadisi - Netflix açıklaması

        Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi’nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız. Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.

        Kamuoyuna saygıyla duyurulur

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ