Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Heidi Klum'un sevgilisi Vito Schnabel, Dakota Johnson ile yakalandı

        İnternetteki radar online sitesinde yer alan habere göre 29 yaşındaki Schnabel ile Grinin Elli Tonu filmiyle tanınan Dakota Johnson, Manhattan'taki The White Horse adlı kulüpte saatler boyu flört etti.

        Radar.com'un iddiasına göre Schnabel ile 26 yaşındaki Johnson, gece boyu zaman zaman el ele de tutuştu. Hatta bir ara Dakota Johnson'ın başını Schnabel'in omuzuna dayadığı da ileri sürüldü.

        Yine tanıkların anlattığına göre Vito Schnabel ile Dakota Johnson, gece kulübünden ayrılıp genç adamın West Village'deki evine gitti. İkilinin kulüpten ayrı ayrı çıkıp dışarıda buluştuğu da iddialar arasında.

        Sitenin iddiasına göre Klum'a yakın bir kaynak "Heidi bu olanları duyduğunda çok üzülecek" diye konuştu.

        Vito Schnabel ile 42 yaşındaki Heidi Klum ile 2 yıldır birlikte. İşadamı Flavio Briatore'den bir kız çocuğu olan Heidi Klum, Seal ile uzun süre evli kalmıştı. Bu evlilikten dört çocuk sahibi olan çiftin ayrılık kararı aldıklarını açıklaması herkesi şaşırtmıştı.

        Heidi Klum ve Seal

        Schnabel daha önce, Elle MacPherson, Demi Moore gibi ünlülerle de ilişki yaşamıştı.

        Don Johnson ile Melanie Griffith'in kızı olan Dakota Johnson, uzun süredir mankenlik ve oyunculuk yapıyor. Rol aldığı Grinin Elli Tonu ile hızlı bir çıkış yakaladı.

        Dakota Johnson

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ