Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Didem Şahin, İrem Derici-Lider Şahin çiftini veto etti

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Yılmaz Erdoğan ile ayrı evlerde yaşayan Belçim Bilgin, “Gerçek sevgi kusursuz olmalı. Kimse kimseyi üzmemeli. İnsanların dip dibe yaşaması gerekmiyor. Dip dibe yaşamak ayrılık getiriyor” çıkışında bulundu. Bu yoruma katılıyor musunuz?

        ESİN ÖVET: Kesinlikle katılıyorum. Hatta dip dibe hayat ayrılık getirir. Bunu daha önce de yazdım. Her zaman da söylüyorum. Artık hayat çok değişti. İnsanlar daha özgür olmak ama güzel, sağlıklı iliş- kiler yaşamak istiyor. Anlayacağınız dip dibe olup kalitesiz zaman geçirmektense az görüşüp kaliteli zaman geçirmek ilişkiyi daha güzel sürdürür.

        BÜLENT İPEK: Belçim Bilgin İstanbul’da, Yılmaz Erdoğan Köyceğiz’deki çiftliğinde yaşı- yor. Belçim Bilgin haklı. İlişkinin devam etmesi için dip dibe yaşamak şart değil. Eşi yurtdışında çalışıp yılda bir iki kez görü- şerek yıllarca ilişkisini sürdüren tanıdıklarınız yok mu? Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’inki de iş için zorunlu ayrılık sayılabilir. Belçim Bilgin şehirde dizi çekiyor. Yılmaz Erdoğan sakin doğada yeni senaryolar yazıyor, yeni filmini çekiyor. Aslında Belçim Bilgin’in, kocası Almanya’ya çalışmaya giden kadınlardan farkı yok.

        REŞAT BALCIOĞLU: Bu yoruma katılmamak elde değil. Belçim Hanım belli ki klasik evlilik düzeninden sıkılmış, ayrı kalalım, birbirimizi özleyelim, birbirimizi yemeyelim diyor. Bir çift ille her anını bir arada geçirmek zorunda değil, kaldı ki hem Belçim

        Hanım hem de Yılmaz bey kariyer sahibi ayrı ayrı işleri olan insanlar, belli ki evlerini isteyerek ayırmışlar ve bence iyi yapmışlar.

        OBEN BUDAK: Ben de Reşat’a katılıyorum. Eğer ayrı yaşama imkânı varsa ilişkiyi besliyorsunuz. Çiftler genelde aynı evde birbirlerinin özel sınırına değer vermeden yaşıyorlar. Bu da bir noktadan sonra birbirlerinden fenalık geçirmelerine sebep oluyor. Bence Bilgin ve Erdoğan akıllıca bir karar vermiş ve ilişkilerinin ömrünü uzatmış. Özlem duygusu harika bir şey ama aynı evde yaşayınca bu duygudan mahrum kalıyorsunuz.

        KADİR KAYMAKÇI: Belçim Bilgin’in sözlerini atalarımız bir deyimle formüle etmiş yıllar önce: “Çok muhabbet tez ayrı- lık getirir.” Eşlerin sevgililerin kendilerine ait ‘kişisel alanları’ olması bence de gerekli. Bu alanların birbirinden 800 kilometre uzaklıkta olması ise opsiyonel!

        'DİDEM ŞAHİN'İN SÖZLERİ SON DERECE ÇİRKİN VE SAYGISIZ'

        İrem Derici, bir süredir aşk iddialarını yalanladığı Lider Şahin’le Venedik’e giderken görüntülendi. Bunun üzerine Lider’in annesi Didem Şahin, sosyal medyada “Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün” yorumunu yaparak ilişkiyi veto etti. Yaşananlara ilişkin düşünceleriniz nedir?

        E.Ö.: Çok kötü. Gerçekten bir kadının böyle açıklama yapması korkunç. Bir kadının kadına ettiği saygısızlık çok acı. Ve bunu hiç beklemediğimiz bir kadın yaptı. Keşke oğlunu da ve başka bir kadını da düşünerek konuşsaydı. Şahsen ben çok üzüldüm.

        K.K.: Pek dikkat etmediğimiz bir şey var; kadınlara en büyük cinsiyetçiliği yine kadınlar yapıyor! Didem Hanım’a ‘horozu’yla mutluluklar diliyorum.

        O.B.: Tamam anne dediğin çocuğunu korur ama saldırdığı kişinin bir ailesi, bir hayatı olduğunu düşünmeyecek kadar densiz bir söz etme hakkını kendisinde bulamaz. Tamam (hesapta) oğlunu koruyorsun ama insan ettiği lafın nezaket kısmına da bir bakar. Bu saçma anne egosu yüzünden Türk kızları eziliyor, erkekler de havalanıyor.

        R.B.: İrem Derici boşanır boşanmaz aşka yelken açtı, bir konuşmamızda ‘Şu an ne aşka ayıracak vaktim var, ne de yeni bir ilişkiye hazırım’ demişti... Demek ki neymiş büyük konuşmak gerekmezmiş. Anne Didem Şahin ağır bir gönderme yapmış ancak görünen o ki, Lider Şahin de ‘darı ambarında’ yetişmemiş, gezen tavukların arasında büyümüş.

        B.İ.: Bir tane erkek annesi de çıkıp “Gençler birbirini sevmiş bize mutluluk dilemek düşer” demiyor. İlle hem cinsini yaralayacak, kaynanalık yapacak. Didem Hanım’ın sözleri son derece saygısız ve çirkin. Yetiştirip kümese saldığı horozuna çok güveniyor olmalı. Didem Şahin gibi tavuklar insanı yumurtadan soğutur.

        'BU İLİŞKİDE HERKES HALİNDEN MEMNUN'

        Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal geçen ay spiker sevgilisi Birsu Eren ile tatil yaptıktan sonra hafta sonu da eşi Fani Aysal ile tatile çıktı. Aysal, ne yardan ne serden vazgeçiyor...

        B.İ.: Ne yardan ne serden vazgeçememe durumu değil bu. Ünal Aysal’ın Fani Hanım’la çocuğu var. Eski eşlerin çocukları için birlikte tatile gitmeleri artık normal.

        O.B.: Ne modern bir ülkeyiz öyle değil mi, bir kızın gece yarısı sokakta olması ayıplanırken, insanlar hem sevgilileri hem eşleriyle ortalıkta gezinebiliyor. Erkek yapınca yakışıyor da kadınların hiçbir şeye hakkı yok gibi.

        R.B.: Her şey ortada. İki kadın bir erkek. Hayatlarından gayet memnunlar. Ne Fani Hanım “Boşanalım” dedi ne Birsu Eren “Ben ikinci kadının olamam” diye ilişkiyi reddetti. Bu iki kadın da 72 yaşındaki Ünal Aysal ile birlikte, başka söze gerek var mı?

        'SERTAB HİKÂYESİ OLAN BİR ALBÜM YAPMAK İSTEMİŞ'

        Sertab Erener, ‘Kırık Kalpler’ adını verdiği albümde ‘Karbeyaz’ ve ‘İnsanım Nihayetinde’ şarkılarında Demir Demirkan’a bariz bir gönderme yapmış. Sizce Demir Demirkan üzerine alınmalı mı?

        O.B.: Albümü dinlerken “Ne yaşamışlar be” diye içinizden geçiriyorsunuz. Ama Sertab’ın duygularını samimi buluyorum ben. Albümün neredeyse hepsi acı içinde belki ama son şarkı ‘Kime Diyorum’da acılar bitip yeni bir aşk geliyor. Hikâyesi olan şarkılardan bir albüm yapmak istemiş Sertab, ülkemizde çok rastlanmayan bir örnek aslında. Sertab’a bir seviye daha atlatıyor.

        B.İ.: Kayahan’ın unutulmaz ‘Mavilim’ şarkısını bir amplifikatörün mavi ışı- ğına bakarak bestelediğini öğrendikten, şarkıların belli bir matematikle yazıldığını duyduktan sonra Sertab’ın bunları eski eşi Demir’i düşünerek söylediğini hiç sanmıyorum. Eğer bunu söylersek, Emre Kula’yla gösteriş ya da intikam için evlenmiş dememiz gerekir. Sertab bunlara gerek duyacak biri değil.

        K.K.: Bu sözleri Demir Demirkan niye üzerine alınıyor ki? Bildiğim kadarıyla bu şarkıların sözleri Sertab Erener’e ait değil! Şarkıları yazan arkadaşların Demir’le bir gönül iliş- kileri varsa bilemem tabii :) Şaka bir yana bir şarkıcının aşk acısı anlatan her şarkıyı eski sevgilisine söylediğini varsaymak doğru değil bence...

        R.B.: Sertab belli ki yaşadıklarından ilham alarak böyle güzel sözleri şarkılarına dökmüş, ağzına yüreğine sağlık... Her güzel eserde mutlaka gerçek hikâyeler ararız; herkes kendisinden bir şey bulur şarkı- larda ve bu yüzden de hit olurlar.

        E.Ö.: İlişkiler bittikten sonra insanların giderli şarkılar yapması çok normal. Beni hiç şaşırtmadı bu durum.

        'BU İKİLİNİN AŞK HABERİ ÇIKMASA ANORMAL OLURDU'

        Düet yaptıkları ‘Bağdat’ şarkısıyla dikkat çeken Ayla Çelik ve Beyazıt Öztürk’e sosyal medyada “Yakışıyorsunuz, evlenin” baskısı yapılıyor...

        E.Ö.: Bu ikilinin ardından aşk haberleri çıkmaması anormal olurdu. Bir kere aşk şarkısını söylüyorlar hem de Türkiye’nin diline dolanmış bir şarkı. İkisi de yalnız ve bence de çok yakışıyorlar. O anlamda aşk haberleri çıkması normal.

        K.K.: “Sevene Bağdat sorulmazmış” ama biz Beyaz’a sevgili sormaktan bıkmadık! 45 yaşında adam birini seviyor da elinden tutup insan içine çıkamıyorsa, sevdiğini söyleyemiyorsa ne diyeyim değil Bağdat’a Mars’a gitse aşkı bulamaz!

        O.B.: Fotoğraftaki enerjiye bakıp çift oluşturanların boş zamanı çok galiba. Bazen toplumun tepkilerini annemin gün arkadaşlarının tepkilerine benzetiyorum.

        R.B.: Ayla Çelik ile Beyaz arasında ne aşk ne meşk var. Var olan muhteşem düetleri.

        B.İ.: ‘Bağdat’ son dönemin en çok çalınan şarkısı olunca ikiliyi birbirine yakıştırdı herkes. Ama buradan bir şey çıkmaz. Ayla Çelik, kendisine kanka gibi sarılan Beyaz için “Benim canım ciğerim olur. Arkadaşız” dedi. Bitti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ