Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çiftine kimse inanmıyor

        Esin ÖVET/GAZETE HABERTÜRK

        Bir taraftan “yarım kadın” tartışmaları süredursun diğer taraftan ikili ilişkilerde, “Adamı bunalttın”, “Bırak erkek arkadaşlarıyla tatil yapsın”, “Çok fazla kıskanıyorsun” türünden cümleler devam ediyor.

        Geçen kalabalık bir grupta mevzu döndü dolaştı yine Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan ikilisine geldi. Bir türlü boşanamadılar ya bazılarını rahatsız ediyor bu durum haliyle.

        Belçim Bilgin’in, “Gerçek sevgi kusursuz olmalı. Kimse kimseyi üzmemeli. İnsanların dip dibe yaşaması gerekmiyor” diye açıklama yapması da nafile. Kimse inanmıyor onların evliliklerinin devam edeceğine.

        Son yıllarda yaşadığımız sıkıntılar birçok kişinin beyin dalgasına da zarar verdi haliyle. Kimsenin kimseye inancı kalmadı.

        Malumunuz Başak Dizer, “Hamile değilim” diyor, bazıları buna rağmen, “Yok seni kandırıyor, hamile hamile” diyor. Belçim’in durumu da o hesap anlayacağınız.

        Bunlara takılmamayı çoktan öğrendim, ama Belçim’in düşüncelerine kesinlikle katılıyorum. Dip dibe yaşamak gerekmiyor, hatta dip dibe yaşamak ayrılık getiriyor. İnsanlar sıkboğaz oluyor. Daralıyor. Şöyle bir etrafınıza bakın. Dip dibe yaşayanlar birbirini daha çok aldatıyor. Arkasından daha çok iş çeviriyor. Tabii istisnalar her zaman vardır. “Herkes öyledir” demiyorum. Ama genelde öyledir.

        Daraltılan erkek boşluk bulmaya çalışır. Etrafımda çok örnekleri var. Aman dikkat!

        DİP DİBE YAŞAMAK...

        1- Bunaltır.

        2- Kaşıntılar getirir.

        3- Küçük kaçamak fırsatları yaratılmaya çalışılır.

        4- Göz, kaş sürekli oynamaya başlar.

        5- İş toplantıları daha çok sıklaşır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ