Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar ‘Yarışmacılardan çok biz heyecanlanıyoruz’

        HT MAGAZİN

        SHOW TV’nin yeni yarışması ‘Piramit’ bu gece izleyici karşısına çıkıyor. Yusuf Çim’in sunduğu, Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan’ın oyuncu koçu olarak yer aldığı yarışmayı ekip üyeleri anlattı

        SORULAR

        1- ‘Piramit’ bu akşam Show TV’de başlıyor. ‘Piramit’ nasıl bir yarışma olacak?

        2- ‘Piramit’i ekrandaki diğer yarışmalardan farklı kılan özellikler neler?

        3- Bu ekip nasıl bir araya geldi?

        4- Tanıtımlardan anladığımız üzere, izleyicileri çok eğlenceli bir yarışma bekliyor. Çekimler de eğlencelidir muhakkak. Biraz anlatır mısınız, stüdyoda neler oluyor?

        5- Yarışmacılar gibi oyuncu koçları da rekabete tutuşuyorlar mı?

        EVRİM AKIN

        ‘Samimiyeti göreceksiniz’

        1. Piramit bence Türkiye’nin en eğlenceli, keyifli ve güldürerek para kazandıran yarışması olacak. Kelimelerle aranız iyiyse ve eğlenmek istiyorsanız buyurun aramıza.

        2. ‘Piramit’in en büyük özelliği eğlence ve bol kahkaha... Ekran karşısında samimiyeti göreceksiniz... Evde arkadaşlarınızla, ailenizle kelime oyunları oynar gibi olacaksınız. Sizlere kamerayı ve o soğuk stüdyo ortamlarını unutturma garantisi veriyorum.

        3. Ekiple beraber projeyi birbiriyle uyumlu olarak yürütecek 3 kişiyi bulmak için defalarca prova ve deneme çekimleri yaptık ve sonunda birbirimizi bulduk. Epey zor oldu ama tam oldu.

        4. Neler olmuyor ki! Anlatmayayım büyüsü kaçmasın. Mutlaka izleyin.

        5. Rekabet var hem de kıyasıya. Ayrıca birbirimize tuzaklar kuruyoruz, hatta neredeyse birbirimize savaş açmış durumdayız. Tatlı bir atışma oluyor ama laf aramızda Gökhan’ın kaybetmeye hiç tahammülü yok. Kaybedince küsüyor, bildiğiniz bir çocuk gibi. Bizim amacımız gelen yarışmacılarımıza para kazandırmak.

        YUSUF ÇİM

        ‘Stüdyoda büyük bir rekabet var’

        1. Çok heyecanlıyız, yaklaşık 2 aydır tüm ekibimiz en iyi dekoru, en iyi programı hazırlamak için elinden geleni yapıyor. SHOW TV ekranlarında çok eğlenceli bir iş olacak, arkadaşlarım ve ben herkesin evine neşe getireceğimizi düşünüyoruz.

        2. Birlikten kuvvet doğar demişler. Evrim ve Gökhan bence işlerinde çok başarılı iki oyuncu arkadaşım ve enerjileri çok yüksek. Ben sunarken kahkahalar içinde kalıyorum. Gerçekten samimiyiz, evimizde gibiyiz, bu da bizi izleyen seyircilerimize geçecek ve bizi ailelerinden biri olarak görüp bizim günümüzü heyecanla bekleyecekler diyebilirim.

        3. Bu ekip C Yapım sayesinde bir araya geldi. Evrim zaten SHOW TV’de program yapıyor, benim de yolum SHOW TV ile ‘Ezra’ dizisiyle kesişti. Muhteşem bir ekip olduk diye düşünüyorum ama yine de bunun yorumunu izleyicilerimize bırakalım derim.

        4. Stüdyoda neler olmuyor ki, gülüyoruz, bazen tatlı atışmalar yaşıyoruz. Evrim ve Gökhan çok zekice cevaplar verip, bayağı düşündürüyorlar.

        5. Ben oyuncu koçu değilim, programın moderatörüyüm. Kuralları belirtiyorum, tarafsızım ama büyük bir rekabet var buna da şahidim.

        GÖKHAN YIKILKAN

        ‘Kendimizden geçiyoruz’

        1. Her yaştan insanın katılacağı, öncelikle çok eğlenip bol para kazanacağı bir yarışma olacak.

        2. ‘Piramit’in farkı yarışmacılardan çok bizim yarışıyor olmamız herhalde. Tüm turlarda onlardan daha çok heyecanlanıp kendimizi paralıyoruz. Yani düdük çaldığında atlayın zıplayın diyen programlardan değiliz, hatta bazen tiyatrodakinden daha fazla heyecanlanıp elim ayağım, dilim birbirine dolaşıyor ama ödülü kazanmak bunlara değiyor.

        3. Evrim’le çok eski dostuz ve hep isterdik bir gün beraber bir şeyler yapmayı. Nasip ‘Piramit’eymiş

        4. Çok eğleniyoruz, bazen kıran kırana bir mücadele geçiyor ama kazanma hırsı bazen ikimizin de gözünü karartıyor. En eğlendiğim yer yarışmanın son virajı, göz gözü görmeden kısmı. Bazen nasıl pislik yaparım diye önceden düşünüp kendi kendime gülüp hazırlık yapıp gittiğim bile oluyor.

        5. Yarışmacılardan çok biz heyecanlanıp kendimizden geçiyoruz diyebilirim, sonuçta adaletli olması için ilk tur Evrim’le, ikinci tur benimle yarışıyorlar, ancak bizim rekabetimiz yarışmanın sonuna kadar devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ