Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'İçerde' Vodafone Arena sürprizi
        1

        ‘İçerde’nin sürprizi sadece Uğur Yücel olmayacak. Sarp ve Yusuf Müdür, gizli görüşmelerini bu kez Vodafone Arena’da yapacak.

        2

        Başkan Fikret Orman’ın çekimler sırasında ekibi ziyaret edip sohbet ettiği dizide Sarp, Yusuf Müdür’e gizli bilgileri stadda aktaracak.

        3

        YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
        SHOW TV’nin fenomen dizisi “İçerde” bu akşam büyük bir buluşmaya sahne olacak. Tuba Ünsal’ın canlandırdığı Handan’ın gizli patronu Kudret Sönmez Tek karakteriyle Uğur Yücel dizinin kadrosuna katılacak.

        4

        Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir. Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkıyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler. Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını altüst edecektir…

        5

        Usta oyuncunun, Çetin Tekindor’un hayat verdiği Celal’le karşı karşıya geleceği sahnelerin damga vuracağı dizide olaylar şöyle gelişecek: Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur.

        6