Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Prestij Meselesi' filminin galası yapıldı! Mahsun Kırmızıgül: Benim için ömür boyu farklı bir anlam taşıyacak - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; yılın merakla beklenen filmi 'Prestij Meselesi’nin galası gerçekleştirildi. Yılın galasına sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından ünlü isimler akın etti.

        2

        Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönettiği 'Prestij Meselesi’nde başrolleri Engin Hepileri, Eser Yenenler, Mahmut Kırmızıgül, Şebnem Bozoklu, Biran Damla Yılmaz paylaşırken, zengin oyuncu kadrosunda Ali Sürmeli, Melisa Döngel, Bülent Emrah Parlak, Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Zafer Ergin, Celil Nalçakan, Murat Han, Levent Sülün ve Melek Baykal da yer aldı.

        3

        "EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

        Geceye kızı Lavin Kırmızıgül ile katılan Mahsun Kırmızıgül ve filmin oyuncuları, gösterim öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        'Prestij Meselesi' filminin kendisi için ömür boyu farklı bir anlam taşıyacağını belirten Mahsun Kırmızıgül, öncelikle projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

        4

        "BENİM İÇİN HİÇ ESKİMEYECEK"

        Mahsun Kırmızıgül, sözlerine, "Bu film, yola çıkışın ilk hikâyesi... Hilmi Topaloğlu’nun; benim, Özcan Deniz’in ve Haluk Levent’in yaşadığı gerçek bir umut hikâyesi... Şu anda herkesin umuda çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu hikâye, benim için hiç eskimeyecek" şeklinde devam etti.

        5

        "İNANARAK ÇEKTİĞİMİZ BİR FİLM"

        'Prestij Meselesi'nde Hilmi Topaloğlu’na hayat veren Engin Hepileri, gazetecilere, "İnanarak çektiğimiz bir film. Türk sineması için çok değerli..." açıklamasında bulundu.

        6

        "ÇOK EMEK HARCADIK"

        Eser Yenenler, filme çok emek harcandığını söylerken, Aslıhan Güner ise bu kadar güzel bir hikâyenin ve kadronun içerisinde yer aldığı için çok mutlu olduğunu vurguladı.

        "GÜZEL BİR BAŞARI HİKÂYESİ"

        Şebnem Bozoklu, filmin izleyicileri 1990’lı yıllara götüreceğini ve herkesin güzel bir başarı hikâyesi izleyeceğini belirtti.

        7

        "TARİFSİZ BİR MUTLULUK"

        Biran Damla Yılmaz, 'Prestij Meselesi'nin senaryosunu okurken çok heyecanlandığını söylediği hikâyenin içinde olmanın kendisi için tarifsiz bir mutluluk olduğunun altını çizdi.

        8

        "PRESTİJ MESELESİ' BENİ ESKİ YILLARA GÖTÜRDÜ"

        Gösterim sonrasında tebrikleri kabul eden Mahsun Kırmızıgül, önce Haluk Levent’i, ardından Hilmi Topaloğlu’nun eşi Semiha Topaloğlu’nu ve tüm oyuncuları yanına davet etti. Haluk Levent, Semiha Topaloğlu ile olan anılarını misafirlerle paylaşırken, filmin kendisini eski yıllara götürdüğünü de söyledi.

        9

        Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in starlığa uzanan yolculuklarını konu alan, yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği 'Prestij Meselesi', sinemaseverlerle yarın buluşacak.