Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem DURMUYOR! Son dakika: Manavgat'ta yangın ikinci gününde! Aralıksız müdahale sürüyor

        Dün saat 12.05'te Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada çıkan yangın şehir merkezine kadar ulaştı. 2 uçak, 19 helikopter, 6 dozer, 200 arazöz ve 800 personelle yangına müdahale ediliyor.

        Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama yeri ayarlandı.

        Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ilçede 4 noktada başlayan ve geniş bir alana yayılan yangın alanında incelemelerde bulundu.

        HAVADAN MÜDAHALE BAŞLADI

        Antalya'nın Manavgat ve Akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor.

        Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. Akseki ilçesinde de gece yarısı başlayıp, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına da müdahale ediliyor.

        Her iki yangına sabah saatlerinden itibaren havadan da müdahale başladı.

        Yangın nedeniyle Akseki'nin Kepezbeleni, Karaöz mahalleleri ile Manavgat ilçesine bağlı Karavca, Güzelyalı, Saraçlı, Çeltikçi ve Ulukapı Mahallerindeki bazı evler boşaltıldı.

         Manavgat'ta ormanlık alanda yangın!
        Manavgat'ta ormanlık alanda yangın! Haberi Görüntüle

        Mahallelerde evler, ahırlar yandı. Vatandaşlar bir yandan evlerine ulaşan yangını bahçe hortumlarıyla söndürmeye çalışırken, bir yandan da hayvanlarını bölgeden uzaklaştırıyor.

        Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sabah saatlerinde helikopter ile bölgede inceleme yaptı.

        BAKAN PAKDEMİRLİ SON BİLGİLERİ AÇIKLADI

        Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangınlardaki son gelişmelere ilişkin şunları söyledi:

        "Yangınları kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Manavgat yangınımız kontrol altında ancak Akseki'deki çıkan yangın devam ediyor. Mersin'de Silifke ilçesinde yangın devam ediyor. Yangının yüksek gerilim hatlarından dolayı olduğu düşünülmekte. 3 uçak, 29 helikopter, 438 arazöz, 1838 personel görev yapmakta. 1 kaybımız var. Akseki'de 82 yaşındaki vatandaşımız vefat etti. Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur kaldığı öğrenildi, hayati tehlikeleri yok. Helikopterle alma imkanımız yok. Ambulansımız ve AFAD yolda, onları oradan tahliye etme gayretindeler. Önceliğimiz cana bir şey gelmemesi. Çok yönlü soruşturmalar devam ediyor. Rüzgarın güçlü, nemin düşük olması işimizi zorlaştırıyor."

        "KONTROL ALTINA ALMAK ZAMAN ALABİLİR"

        "Maalesef Antalya'da üç can kaybımız var. Hepimizin başı sağolsun. Devletin yapmış olduğu uyarılara mutlaka uyalım. Evimizi, arabımızı bırakmamız gerekiyorsa bırakalım. Birçok yangının bir veya iki gün içerisinde günü yaşıyoruz. Kontrol altına almak zaman alabilir. Elbette kontrol altına alacağız. Bu bir zaman alabilir. Devletin üç bakanı burada. Şu anda yangınların sebebiyle ilgili çok yönlü soruşturma, araştırma ilgili merciler tarafından yapılıyor. Tarım hasarları ile alakalı ilk tespitlere 150 büyük baş, bin küçük baş, 5 bin dekar ağırlıklı sera olmak üzere zarar tespiti yapıldı. Meteorolojik olarak yüksek süratli rüzgar sözkonusu. Ancak ilerleyen saatlerde azalan rüzgarla birlikte Antalya'da biraz daha lehimize olabileceğini söylüyorum. Günlerdir uyumayan orman kahramanlarımıza, belediye, valilik, AFAD, Bakanlarımıza, tüm katkı koyan kurumlara teşekkür ediyorum."

        BAKAN KURUM'DAN AÇIKLAMALAR

        Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Devletin tüm imkanları seferber edilmiş durumda. Biz de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak arama kurtarma ve yangın söndürme faaliyetlerini yürütürken, diğer taraftan yangın yerlerine ilişkin hasar tespitlerini yapmaya çalıştık. Şu an ekiplerimiz sahadalar. İnşallah en kısa zamanda yangının söndürülmesiyle birlikte hasar tespitlerini tamamlayacağız. 77 yerin ağır hasarlı olduğu tespiti yapıldı. Hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın yarasını sarmak için toplu konutları başlatacağız. Vatandaşlarımıza taşınma, eşya yardımlarını koordine etmek suretiyle inşallah Antalyamızın yaralarını en kısa sürede saracağız" açıklamasında bulundu.

        3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 10 KİŞİ KURTARILDI

        Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangınında ölü sayısı 3'e yükseldi. Akseki'nin Kepezbeleni köyünde dün akşam 82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel'in ölümünün ardından, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2 vatandaşın daha hayatını kaybettiğini açıkladı. Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

        "Maalesef Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkisinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş'ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum."

        Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit de "Oymapınar Barajında mahsur kalan 10 vatandaşımız kurtarıldı" açıklamasını yaptı.

        AFAD'dan yapılan açıklamada ise, "3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 122 vatandaşımız etkilenmiştir. 58 vatandaşımızın tedavileri devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

        BAKAN KOCA: MANAVGAT'TA ÇIKAN YANGINDAN 62 KİŞİ ETKİLENDİ

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Manavgat'taki yangına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        "Manavgat'ta çıkan yangından 62 kişi etkilendi. 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'siyse dumana maruz kalma sebebiyle tedavi altına alındı. 112 ambulanslarımız, mobil komuta aracımız, UMKE ekiplerimiz olay yerinde. Devlet Hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Hepimize büyük geçmiş olsun."

        GECE YARISINDAN SONRA BİR NOKTADA DAHA YANGIN ÇIKTI

        Manavgat'ta dün 4 ayrı noktada başlayıp hızla yayılan yangına gece boyu ekipler müdahaleyi sürdürürken, komşu ilçe Akseki'ye bağlı Kepezbeleni Mahallesi'nde ise saat 01.30 sıralarında başka bir orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, Manavgat ilçesinde bulunan Oymapınar Barajı çevresindeki mahallelere sıçradı. Yangın nedeniyle birçok mahalle boşaltılırken, vatandaşlar gece yarısı aniden gelen yangın nedeniyle büyük ve küçükbaş hayvanlarını alamadan can havliyle evlerini boşalttı.

        EVLER BOŞALTILDI

        Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, bütün ekiplerin gece yarısında Güzelyalı ve Saraçlı mahallelerine sevk edildiğini belirterek, "Tedbir amacıyla ilçemizin Karavca, Güzelyalı, Gebece, Saraçlı, Aksaz, Demirciler, Aşağı Işıklar, Bucakşeyhler, Yeniköy mahalleleri tamamen Çeltikçi ve Ulukapı mahallerinde ise bazı evler boşaltıldı" dedi.

        Manavgat Oymapınar yolu trafiğe kapanırken, yangın Bucakşeyhler Mahallesi'nde birçok eve zarar verdi. Bölgede bulunan bir firmanın deposu tamamen yanarken, bölgede bulunan bir safari firmasına ait parkta çok sayıda aracın zarar gördüğü belirtildi.

        Boşaltılan Oymapınar Mahallesi'nden olduğunu söyleyen Bayram Ali, "Oymapınar'ın girişi ve çıkışı yandı. Baraj gölü kenarındaki evler yandı. Köye girişi kapattılar. Köyün yüzde 90'ı dün geceden tahliye edilmişti ama mahsur kalanlar oldu" diye konuştu.

        YANGIN MANAVGAT ŞELALESİ'NE YAKLAŞTI

        Yangın, Manavgat Şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangının nedeniyle oluşan küller şiddetli rüzgarla birlikte Manavgat şehir merkezine ulaşırken, Manavgat Şelalesi'ne girişler kapatıldı. Oymapınar ve Manavgat barajlarında elektrik üretimi durduruldu, kapakların kapatılmasıyla da Manavgat Irmağı'nda su seviyesi düştü.

        BAKAN PAKDEMİRLİ: 600 HEKTAR YANDI, 3-4 KATINA ÇIKABİLİR

        Tarım ve Orman Bakanı Bekir Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Henüz kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odağın olması ve bunlarla mücadele ediliyor olması şuanda yangını tamamen kontrol altına almamız konusunda işimizi zorlaştırıyor” açıklamasını yaptı. Pakdemirli, akşam saatlerinde 600 dönüm olarak gördükleri alan zararının 3-4 misline çıkabileceğini kaydetti.

        Antalya Manavgat yangınının henüz kontrol altına alınamadığını aktaran Pakdemirli, “Fazla sayıda odağın olması ve bunlarla mücadele ediliyor olması şuanda yangını tamamen kontrol altına almamız konusunda işimizi zorlaştırıyor. Tabi ki burada önceliğimiz yerleşim yerleri olduğu için, ormanlık alanda henüz tam anlamıyla yangın kontrol altına alınamamış durumda. Zarar gören vatandaşlarımız, dumandan etkilenen vatandaşlarımız vardı. Bunların çoğu hastanelerden taburcu edildi. 5-6 kadar vatandaşımızı da ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Can kaybının olmaması bizim açımızdan teselli edici” diye konuştu.

        BAKAN PAKDEMİRLİ: ENTÜBE HASTALAR NAKLEDİLDİ

        Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manavgat Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde entübe durumundaki 10 hastanın tedbir amaçlı başka hastaneye nakledildiğini açıkladı. Bakan Pakdemirli, hastanenin yangınla ilgili tehlikeyle karşı karşıya olmadığını ve hizmete devam edildiğini kaydetti.

        TAHLİYE İŞLEMİ DURDURULDU

        Manavgat'ta yangının büyümesi ve ilçe merkezine çok yakın olan Sarılar Mahallesi'ne ulaşması üzerine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta olan Manavgat Devlet Hastanesi'ndeki hastaların tahliyesine karar verilince önce tam donanımlı ambulanslarla entübe hastaların bölgedeki diğer hastanelere nakli başladı.

        Sarılar'da yangının Devlet Hastanesi ile arasındaki bölgenin kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmaları yapıldığı bilgisi üzerine Orman Genel Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü görüşmeleri sonucu hastanedeki yangın tehlikesinin ortadan kalmasıyla tahliye işleminin de durdurulduğu açıklandı.

        Hastaneye Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür de geldi. Hülür, hastane için alınan tahliye kararının, yangın tehlikesinin hastane açısından ortadan kalkması nedeniyle durdurulduğunu söyledi.

        MANAVGAT'TA BİR MAHALLE DAHA BOŞALTILDI

        Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler Ulukapı Sülek Mahallesi'ne kadar geldi. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, Manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma ekipleri tarafından boşaltıldı. Alevlerin ortasında kalan evlerdeki vatandaşı jandarma ekipleri siren çalarak uyarıp tahliye etti. Bazı çiftçiler küçükbaş hayvanlarını sürü halinde önüne alarak mahalleden kaçtı.

        GÖZYAŞLARIYLA İNCELEDİLER

        Manavgat merkeze yaklaşan alevler nedeniyle gökyüzü de kızıla döndü. Otomobilleriyle alevlerden kaçan vatandaş, mahalle girişinde Manavgat merkeze yakın bir noktada bekletiliyor. Gözyaşıyla yanan evlerini uzaktan izleyen mahalle sakinleri ise Manavgat merkezin alevlere teslim olmasına çok az kaldığını söyledi. Turizm çalışanı Hasan Ünal, yangının gece saatlerinden itibaren hızla Manavgat merkeze doğru ilerlemeye başladığını söyledi.

        "34 MAHALLE ZARAR GÖRDÜ"

        Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alınması için tüm ekiplerin seferber edildiğini ifade etti.

        Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un düzenlediği değerlendirme toplantısına katıldığını ifade eden Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün mahallelere su verme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

        ASAT'ın 14 kepçe, ekskavatör, 13 arazöz ve 194 personelle sahada çalıştığını vurgulayan Böcek, "10 jeneratör ile mahallelere su verme çalışmaları sürüyor. Manavgat'ın 106 mahallesinden 37'sine şu ana kadar su verildi. 69 mahalleye de su verme çalışmaları sürüyor. Elektrik olmadığı için su vermekte zorlanıyoruz. Arazöz ve jeneratör takviyelerimiz devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

        Birçok ilden de Manavgat yangınını söndürme çalışmalarına destek olmak için personel ve araç takviyesi geldiğini vurgulayan Böcek, şöyle devam etti:

        "İstanbul'dan 10 araç 100 personel, Konya'dan 11 araç, Burdur'dan 8 araç, İzmir, Ankara, Mersin ve Isparta'dan 6'şar araç, Eskişehir ve Muğla'dan üçer araç çalışmalara destek veriyor. Bölgede su en önemli ihtiyaçlar arasında yer alıyor. Çevre Sağlığı Daire Başkanlığımız su taşımak için 17 adet 400 litrelik vekto hizmeti aracı, 24 adet 100 litrelik su ve personel taşıma aracı, 2 paletli iş makinesi, makina taşıma tırı, 3 arazöz ve 66 personel ile takviye yapıyor. 18 mahalle boşaltıldı. Şu ana kadar 34 mahallemiz zarar gördü. 213 araç ve 481 personel ile yangın söndürme çalışmalarına destek veriyoruz."

        Böcek, bölgede çalışan personele su, ayran, mobil aşevinden yemek dağıtımının sürdüğünü, sokak hayvanları, sahipli hayvanlar, büyükbaş, küçükbaş ve yaban hayvanları için de bölgede çalışma başlattıklarını aktardı.

        Yangının ilk çıktığı nokta olan Yeniköy mahallesine 25 kilometre uzaklıktaki Ulukapı Sülek Mahallesi'nde oturan Ünal, "Çocuklarımı ve eşimi aracıma aldım. Tüm mahalleleri dolaştım. İnsanları uyardım. İshak Saidi bölgesinde yangının olduğunu söyledim. Kimse beni dinlemedi. Kornaya bastım ama kimse kalkmadı. Kalksalardı herkes bir yerden tankerle su sıksaydı yangın bu kadar ilerlemezdi. Burası Manavgat merkeze 4 kilometre uzaklıkta. Yarım saate merkeze iner" dedi.

        Yangının başladığı yerle Ulukapı Sülek Mahallesi arasında 25 kilometrelik mesafe ve bir ırmağın geçtiğini anlatan Mustafa Ay, "Buraya gelen yangın sanırım Akseki tarafından geldi" dedi.

        Ahırdaki hayvanlarını son anda kurtardığını gözyaşlarıyla ifade eden Galip Kara, "Evden kaçtım ben. Ahırdaki hayvanlarımı salıverdim. Eşimi ve çocuklarımı alıp kaçtım. Canımızı zor kurtardık. En son tepeden baktığımda mahalle komple yanıyordu. Yangın Manavgat merkeze geliyor" diye konuştu.

        Geceyi ayakta ve uykusuz geçirdiğini gözyaşlarıyla anlatan Ayşe Güven, evine alevlerin henüz ulaşmadığını ancak ulaşacağı korkusu yaşadığını sözlerine ekledi. Yangın nedeniyle daha önce boşaltılan Çolaklı, Evrenseki, Yeniköy, Kalemler mahallelerinde birçok eve hasar görmüştü.

        AKSEKİ'DE DE YANGIN ÇIKTI

        Antalya'da Akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak Manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor.

        Akseki ilçesi Kepezbeleni Mahallesi'nde orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle yayılan alevler Manavgat ilçesi Oymapınar Barajı çevresine kadar geldi. Yangın nedeniyle Akseki'nin Kepezbeleni Mahallesi ile Manavgat ilçesine bağlı Karavca, Güzelyalı, Saraçlı, Çeltikçi ve Ulukapı Mahallerindeki bazı evler boşaltıldı.

        BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, EVLERİN YÜZDE 80'İ YANDI

        Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, AA muhabirine, yangının saat 00.30 sıralarında başladığını, 15 dakika içinde müdahale edildiğini söyledi.

        Yangının kısa sürede Kepezbeleni Mahallesi'ni sardığını aktaran Hülür, "Yangın nedeniyle Kepezbeleni yolu kapandı, 13 kişi mahallede mahsur kaldı. İtfaiye, Jandarma ekiplerimizin müdahalesiyle 12 kişi kurtarıldı. Dumandan etkilenen 82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel maalesef yaşamını yitirdi. Mahalledeki evlerin yüzde 80'i de yanmış durumda." dedi.

        Hülür, havadan ve karadan müdahale edilen yangının mahalle içinde, kontrol altına alındığını, ancak çevrede ise devam ettiğini kaydetti.

        İLÇEDE BİR MAHALLE BOŞALTILDI, 2 MAHALLE TEYAKKUZDA

        Kaymakam Hülür, yangının çıktığı Kepezbelen Mahallesi'nde yangının kısmen kontrol altında olduğunu ancak söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Mahallede 50 kişinin yaşadığını ve hepsinin tahliye edildiğini aktaran Hülür, bir kişinin dışında can kaybı olmadığını söyledi. Hayvanların da tahliyesinin gerçekleştirildiğini dile getiren Hülür, herhangi bir cana zarar gelmemesi için yoğun çalışma yürütüldüğünü bildirdi.

        Kepezbelen'deki yangının komşu Kepez Mahallesi'ne sıçrama ihtimaline karşı da bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Hülür, "Kepezbelen'e komşu Kepez Mahallesi de boşaltıldı. Ayrıca Kocaköy ile Murtiçi mahallelerinde de teyakkuz halindeyiz, herhangi bir tehdit söz konusu olduğunda tahliye işlemleri gerçekleştirilecek. Şu anda yangının sıçramaması için engelleme çalışmaları devam ediyor, başarılı olacağımıza inanıyorum. Önlemlerimizi aldık." diye konuştu.

        Tahliye edilen vatandaşlar için ilçedeki yurtların tahsis edildiğini belirten Hülür, ancak vatandaşların büyük bir kısmının akrabalarının yanına gittiklerini kaydetti. Hülür, vatandaşların yeme içme gibi ihtiyaçlarının da Akseki Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.

        Öte yandan, yangın nedeniyle Akseki ile Manavgat arasındaki yolun trafiğe kapatıldığı bildirildi.

        GÜNDOĞMUŞ'TAKİ YANGIN KONTROL ALTINDA

        Kentin Gündoğmuş ilçesinde çıkan orman yangını da kontrol altına alındı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, bölgeye sevk edilen ekiplerce müdahale edildi.

        Bölgedeki Yukarı Mahalle, tedbir amaçlı boşaltı. Sarp bölgede yer aldığı için yangına müdahale güçlükle yürütüldü.

        Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, AA muhabirine, yangına üç koldan müdahale edildiğini söyledi.

        Yangının kontrol altına alındığını vurgulayan Özbilgi, "Yangına bir helikopter, 9 arazöz, 5 su tankeri ve yaklaşık 50 personelle müdahale edildi. Sarp bir bölge. Yangın kontrol altına alındı, söndürme çalışmalarına devam ediliyor." diye konuştu.

        MERSİN AYDINCIK'TAKİ YANGIN İKİNCİ GÜNÜNDE

        Mersin'in Aydıncık ilçesinde dün başlayan orman yangını, ikinci gününde devam ediyor.

        İlçeye bağlı Pembecik Mahallesi'nde öğle saatlerinde başlayan ve yerleşim yerlerini de tehdit eden yangın, poyrazın etkisiyle hızla büyüdü. Tedbir amaçlı 5 köyün boşaltılmasına neden olan yangına, dün havanın kararmasından dolayı havadan müdahaleye ara verildi.

        Poyrazın şiddetli olması nedeniyle havadan müdahalenin güçlükle gerçekleştiği belirtildi. Karadan ve havadan yangına müdahale devam ederken. Yangının, Aydıncık ilçe merkezindeki yerleşim yerlerini de tehdit etmeye başladığı öğrenildi. Bu arada Bozyazı ilçesindeki yangının gece saatlerinde kontrol altına alındığı belirtildi.

        SİLİFKE'DE EVLERİNDEN TAHLİYE EDİLENLER OKULLARA YERLEŞTİRİLİYOR

        Mersin'in Silifke ilçesinde bu sabah başlayan orman yangını devam ederken, yangın dolayısıyla evlerinden tahliye edilenler okullara yerleştiriliyor.

        Silifke ilçesi Yeşilovacık Mahallesi'ndeki Boğsak koyunda başlayan orman yangını, bölgenin farklı noktalarında sürüyor. Yerleşim yerlerini tehdit eden yangın dolayısıyla, Işıklı Mahallesi'ndeki vatandaşlar tedbir amaçlı evlerinden tahliye edildi. Tahliye edilen vatandaşlar Yeşilovacık'taki okullara yerleştirildi. Hayvanlarını ve evlerini terk etmek zorunda kalan köylü kadınlar, sığındıkları okulda gözyaşı döktü. Yangın nedeniyle Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz sahil yolu da trafiğe kapatılırken, söndürme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ