Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Mark Wahlberg tanınmaz halde! Büyük değişim geçirdi - Magazin haberleri
        1

        Yıllık 58 milyon dolar ile 2020'nin en çok kazanan 3. erkek aktörü olan Mark Wahlberg, başrolünü üstlendiği "Father Stu" adlı film için özel bir beslenme programı uygulayarak 13 kilo aldı.

        Mel Gibson'ın sevgilisi Rosalind Ross'ın yönettiği filmde, sonradan rahip olan eski bir boksörü canlandıran Wahlberg, önceki gün sette görüntülendi.

        2

        GÜNDE SEKİZ ÖĞÜN YEMEK YEDİ

        Değişimiyle şaşırtan Mark Wahlberg, şef Lawrence Duran'ın gözetimi altında günde 7 bin kalorilik bir beslenme programı uygulayarak kilo aldı.

        Şef Duran'ın açıklamasına göre; Wahlberg, kilo alma sırasında günde sekiz öğün yemek yedi. Bu süreçte doktorlar ve bir beslenme danışmanı, Mark Wahlberg'in sağlığını bozmadan kilo alması için çaba harcadı.

        3

        BİR GÜNDE 12 TANE YUMURTA YEDİ

        Mark Wahlberg, kilo alma sürecinde sabahın 03.00'ünde uyanıp, kahvaltı öncesi dört tane yumurta yedi. Sonra egzersiz programını uygulayan ünlü oyuncu, ardından da sabah kahvaltısını yaptı.

        49 yaşındaki Wahlberg, gün içinde de iyi karbonhidratlar, koyu yeşil yapraklı sebzeler, protein tüketerek beslendi. Mark Wahlberg'in kilo alma sırasında bir gün içinde neredeyse bir düzine yumurta yediği de öğrenildi.

        4

        "10 KİLO DAHA ALACAĞIM" DEMİŞTİ

        Film setinden yansıyan fotoğraflarda ünlü oyuncunun olduğundan daha kilolu görünmesi için göbek bölgesinde protez kullanıldığı da görülmüştü.

        Rolü için 10 kilo alan oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla değişen görünümünü gözler önüne sermişti. Filmdeki rolü için bıyık da bırakan Hollywood yıldızı, 10 kilo daha alması gerektiğini söylemişti.

        5

        EGZERSİZLERİNİ AKSATMIYOR

        Wahlberg, yıllardır kaslarını korumak için hiç aksatmadan egzersiz programını uyguluyor. Oyuncu, hatta zaman zaman spor yaparken çekilen görüntülerini de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

        6

        STRİPTİZCİLİKTEN OYUNCULUĞA

        Öte yandan sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terk eden Mark Wahlberg, ufak çapta suçlara karıştı.

        Wahlberg, birkaç işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile 'New Kids on the Block' adlı müzik grubuna katıldı.

        7

        Şarkı söylediği yıllarda striptizcilik de yapan Mark Wahlberg, hemen ardından da 1993 yılında ilk sinema filmi 'The Substitute' için kamera karşısına geçti. Birkaç filmde rol alan Wahlberg, yıldızı parladıkça başrollerde de kendine yer buldu.

        8

        4 ÇOCUK BABASI

        Mark Wahlberg, 2009 yılında eski bir model ve oyuncu olan Rhea Durham ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftin dört tane çocuğu var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ