Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Matthew McConaughey: İlk kez 15 yaşındayken bir kadınla birlikte oldum - Magazin haberleri
        1

        Hayatının önemli anlarını 'Greenlights' adlı kitabında toplayan Amerikalı oyuncu ve yapımcı Matthew McConaughey, bilinmeyenlerini anlattı.

        2

        Gençlik yıllarıyla ilgili itiraflarda bulunan McConaughey, ilk kez 15 yaşındayken bir kadınla birlikte olduğunu ve ardından kendisine şantaj yapıldığını ifade etti.

        3

        Üç çocuk babası olan oyuncu, konuyla ilgili, "15 yaşındayken ilk kez bir kadınla birlikte oldum. Evlilik öncesi bunu yaptığım için de cehenneme gideceğimden kesin olarak emindim" ifadelerini kullandı.

        4

        18 yaşına geldiğinde bir adamın tacizine uğradığını da belirten McConaughey, bu yüzden kendini kurban gibi hissetmediğini de sözlerine ekledi.

        5

        Matthew McConaughey, kitabında tıpkı trafik lambaları gibi hayatında kırmızı, sarı ve yeşil ışıklar olduğunu ifade etti.

        6

        Oyuncu, sevdiği birini kaybetmek gibi trajik olayların hayatın kımızı ışığı olduğunu belirtti.

        Geçmişte kendisi için de kırmızı ve sarı ışıklar olduğunu belirten McConaughey, zamanla bunların yeşile döndüğünü de anlattı.

        7

        'Kirli Para', 'Teksas Kasabı' ve 'Hayalet Sevgililerim' gibi filmlerin yanında, 'Sex and the City' ve 'True Detective' gibi popüler dizilerde de rol alan aktör Matthew McConaughey, ailesiyle ilgili de çarpıcı bir itirafta bulundu.

        8

        Kitapta babası James McConaughey'in ölümünden de bahseden McConaughey, şunları söyledi:

        9

        O benim babamdı. Kimse ya da hiçkimse onu öldüremezdi. Annem dışında. Bana ve kardeşlerime 'Çocuklar, ben gidersem annenizle sevişirken giderim' demişti. Böyle de oldu. Annemle seks yaparken kalp krizi geçirdi.