Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Matthew McConaughey, Teksas Valiliği için favori - Magazin haberleri
        1

        Teksas'ta düzenlenen bir anket, eyalette valiliğe aday olabileceğini açıklayan oyuncu Matthew McConaughey'ye desteğin Teksas Valisi Greg Abbott'ınkinden daha fazla olduğunu gözler önüne serdi.

        2

        ANKETTE BİRİNCİ OLDU

        51 yaşındaki oyuncu, Tyler'daki Teksas Üniversitesi ve Dallas Morning News tarafından düzenlenen anketin sonuçları şaşırttı. McConaughey, yüzde 45'lik oy oranı ile ilk sırada yer aldı.

        3

        Cumhuriyetçi katılımcıların çoğu Abbott'ı desteklemeyi düşündüklerini belirtirken, Demokrat Partili katılımcıların önemli bölümü de merkezde durduğunu açıklayan Oscar ödüllü oyuncu yerine daha ilerici bir adayı destekleyeceğini açıkladı.

        4

        "İNSANLAR ONUN NE YAPACAĞINI GÖRMEK İSTİYOR"

        Anketi yöneten Mark Owens, Matthew McConaughey'nin eyalete verdiği desteğin birçok kişi tarafından bilindiğini söyledi.

        Owens, ünlü yıldız hakkında "Anketimize katılanların çoğu onun hikayesini biliyor ve birçoğu bundan sonra ne yapacağını görmek istiyor" ifadelerini kullandı.

        5

        SİYASETE GİREBİLECEĞİNİN SİNYALİNİ VERMİŞTİ

        Matthew McConaughey, geçtiğimiz yıl kasım ayında ABD'de gerçekleşen başkanlık seçimleri öncesi ve sonrası yaptıkları yorumlarla dikkat çeken ünlü yıldızlar arasında yer almıştı.

        Radyo sunucusu Hugh Hewitt'le röportaj yapan McConaughey, siyasetle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü oyuncu, siyasete girebileceğinin sinyalini vermişti.

        6

        "İNSANLAR BİRBİRİNE GÜVENMİYOR"

        Matthew McConaughey, "Texas Valisi ya da başka bir politik kariyer düşünüyor musun?" sorusuna, şu şekilde cevap vermişti:

        Bilmiyorum. Bu bana bağlı olmayabilir. Benden daha çok insanların bunu isteyip istemeyeceği önemli.

        Politika şu sıralar biraz sorunlu. Hangi tarafta olduğunuz önemli değil. Sosyal ilişkiler bozuldu. İnsanlar birbirine güvenmiyor. Kendimize de güvenmiyoruz. Politika kendini yeniden tanımlandığında bununla daha çok ilgilenebilirim.

        7

        BİRÇOK YAPIMDA YER ALDI

        Öte yandan Amerikalı oyuncu, 'Interstellar' (Yıldızlararası), 'Killer Joe' (Katil Joe), 'Kirli Para', 'Teksas Kasabı' ve 'Hayalet Sevgililerim' gibi filmlerin yanında, 'Sex and the City' ve 'True Detective' gibi popüler dizilerde rol almıştı.

        McConaughey, 'Dallas Buyers Club' filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu kategorisinde Oscar Ödülü kazanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ