Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melisa Döngel: 'Prestij Meselesi' harika bir proje - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Melisa Döngel, Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Döngel, "Yeni bir projeye başlıyorum ancak detay veremiyorum arkadaşlar. Çok mutluyum" diyerek, heyecanını dile getirdi.

        2

        "PRESTİJ MESELESİ' HARİKA BİR PROJE"

        Rol aldığı ve Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını üstlendiği 'Prestij Meselesi' adlı filmin çekimlerinde sona geldiklerini belirten oyuncu, "Birkaç ay içerisinde montajı da tamamlanıp, vizyona girecektir. Harika bir proje olduğunu söyleyebilirim. Bir sahne için saçımı boyatmam gerekiyor sanırım. Birkaç gün içinde boyatacağım ve bitireceğiz" ifadelerini kullandı. Melisa Döngel, daha sonra evinin yolunu tuttu.

        3

        "SEDA SAYAN'A BENZİYORSAM NE MUTLU BANA!"

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda imaj değişikliğine giden oyuncuya, sosyal medyada Seda Sayan'a benzetildiği hatırlatılmıştı. Döngel, "Seda Sayan'a benziyorsam ne mutlu bana!" şeklinde konuşmuştu.

        4

        "GELEN ELEŞTİRİLERİ UMURSUYORUM"

        Melisa Döngel'e olumsuz yorumlar sorulunca, "Herkesin kendi düşüncesi tabii ki, benim yorum yapabileceğim bir nokta yok. Her şey için teşekkür ederim" demişti.

        "Gelen eleştirileri umursuyorum" ifadelerini kullanan Döngel, "Eleştiriye açık bir sektörde iş yapıyoruz. İnsanların eleştirileri benim için çok önemli. Kötü eleştirileri de hayatımıza devam edebilmek için pek takmamaya çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

        5

        "O FOTOĞRAF ÇIPLAK DEĞİLDİ"

        Sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla alakalı da konuşan Melisa Döngel, "Straplez bir fotoğraf paylaştım, dediğim gibi; insanların görüş açısı... Yanlış yorumlanmış. Çıplak fotoğraf gördük hepimiz daha önce, o çıplak değildi!" diyerek, kahkaha atmıştı.

        6

        Melisa Döngel

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ