Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Memphis Depay Beşiktaş'a gelecek mi? Memphis Depay kimdir, kaç yaşında, bonservisi ne kadar? - Futbol Haberleri
        1

        Son sezonunu Barcelona'da geçiren dünyaca ünlü yıldız oyuncu Memphis Depay bu sezon transfere hazırlanıyor. Barcelona'da maaş problemi sebebiyle takımdan gönderilmesi planlanan ve sözleşme feshi için görüşmelerin yürütüldüğü Memphis Depay, menajer vasıtasıyla Beşiktaş'a önerildi. Transfer dönemine damga vuracak hamle için siyah beyazlı yönetim hareketlendi. İşte iddiaların ayrıntıları...

        2

        DEPAY'IN MAAŞI ÇOK YÜKSEK

        Barcelona'nın yeni transferi sonrası limit aşımı yapması, La Liga yönetimi tarafından uyarıldı.

        Barça, bu uyarı sonrası takımda yüksek maaş alan Depay ve Aubameyang ikilisinden birisiyle yollarını ayırmak istiyor.

        Menajerler tarafından kulüplere önerilen Memphis Depay için Galatsaray’ın teklifte bulunduğu ancak bu transfer için ısrarcı olmadığı iddia edilmişti.

        3

        ATIBA, DEPAY İÇİN KOLLARI SIVADI

        Barcelona ile sözleşmesini feshederek boşa çıkması beklenen Hollandalı yıldız için birçok kulüp hazırda bekliyor. Bu kulüplerden biri de Beşiktaş olacak. Siyah beyazlı ekip Depay transferi için eski takım arkadaşı Atiba'yı öne çıkardılar. Atiba ve Depay PSV döneminde 36 kez birlikte forma giydiler. Ayrıca Beşiktaş formasını terleten Hollandalı golcü Wout Weghorst da Depay'ın çok yakın arkadaşı. Memphis Depay, Beşiktaşlı Weghorst, Atiba ve Cenk Tosun ile Instagram'dan takipleşiyor.

        4

        MEMPHİS DEPAY KİMDİR?

        Memphis Depay, 13 Şubat 1994 doğumlu Hollandalı futbolcudur. Kanat pozisyonunda görev yapmaktadır. La Liga takımlarından Barcelona'da forma giymektedir. Aynı zamanda Hollanda milli takımında da oynamaktadır. Memphis Depay, Ganalı bir baba ile Hollandalı bir annenin oğlu. Anne-babası Memphis 4 yaşındayken boşanıyorlar ve babasını bir daha hiç görmüyor. Dedesi ve annesi ile birlikte büyüyor. 9 yaşında VV Moordrecht takımında futbola başlar. Sonrasında karıyeri sırayla Sparta Rotterdam, PSV Eindhoven, Manchester United, Lyon ve son olarak da Barcelona olarak ilerlemiştir.

        5

        MİLLİ TAKIM KARIYERİ

        Hollanda millî takımlarının, 15, 16, 17, 19 ve 21 yaş altı seviyelerindeki takımların forma giyen Depay, 31 Mayıs 2014 tarihinde, Hollanda milli takımı teknik direktörü Louis Van Gaal tarafından Brezilya'da organize edilen2014 FIFA Dünya Kupası için seçilen 23 kişilik oyuncu kadrosunda kendisine yer buldu. FIFA Dünya Kupası'nda 18 Haziran 2014 tarihinde Avusturalya takımına karşı 3-2 kazanılan grup maçında ülkesine galibiyeti getiren golü attı. Böylece Hollanda formasıyla hem FIFA Dünya Kupası'ndaki, hem de kariyerindeki ilkgolünü atmış oldu. Ayrıca 20 yıl 4 aylıkken attığı bu golle birlikte, FIFA Dünya Kupası'nda gol atan en genç Hollandalı futbolcu oldu.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Tamer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ