Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur ile Mert Aydın evlendi! Merve Boluğur imzayı atmadan soyadını değiştirdi - Son dakika magazin haberleri
        1

        2015'te evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç'tan iki yıl sonra anlaşmalı olarak boşanan oyuncu Merve Boluğur, ikinci kez nikah masasına oturdu.

        2

        Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, geçtiğimiz ay sevgilisi DJ Mert Aydın'ın evlenme teklifini kabul etmişti.

        3

        "EVET! DEDİM"

        Ünlü oyuncu mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Boluğur, paylaşımına, "I said yes ('Evet' dedim) kocam" notunu düşmüştü.

        4

        EVLENDİLER

        Yaklaşık dört aydır aşk yaşayan çift dün gece evlendi. Boluğur, düğüne hazırlandığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.

        5

        Straplez yaka bir gelinlik giymeyi tercih ettiği görülen Boluğur, ayrıca düğün öncesi sürpriz bir hamlede bulundu.

        6

        SOYADI GÜNCELLEMESİ

        Boluğur, henüz imzayı atmadan önce sosyal medya hesabından soyadını 'Aydın' olarak güncelledi. Merve Boluğur'un bu hamlesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

        7

        Boluğur, siyah-beyaz çekilen bu fotoğrafını paylaştı.

        8

        "GELİN GİBİ GELİN"

        Üzerinde taş işlemeleri olan kabarık bir gelinlik daha giymeyi tercih eden Merve Boluğur, objektif karşısında çekilen karesini "Gelin gibi gelin" notuyla yayınladı.

        9

        "KOCAM' DEDİM, OLDUN"

        Daha sonra Mert Aydın ile olduğu fotoğrafını da paylaşan Merve Boluğur, müstakbel eşine "Kocam' dedim, oldun. Seni çok seviyorum" sözleriyle seslendi.

        10

        "AŞK EVLİLİĞİ YAPIYORUM"

        Boluğur, geçtiğimiz günlerde "Sevgi evliliği, aşk evliliği yapıyorum. Evlilik teklifi çok hoşuma gitti. Gayet güzeldi. Benim için ten uyumu çok önemli. Dokunduğunuz zaman, sarıldığınız zaman sevebilmeniz çok önemli" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ