Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye: Hayatımın aşkı! - Magazin haberleri
        1

        Futbolcu Mesut Özil ile oyuncu Amine Gülşe, 2019'un haziran ayında evlenmişti. Çift, kızları Eda'yı geçtiğimiz yıl mart ayında kucaklarına alarak, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        2

        Mutlu evlilikleri süren ikiliden Amine Gülşe, 28 yaşına bastı. Eşine bir demet kırmızı gül eşliğinde sürpriz yapan Mesut Özil, Gülşe'nin doğum gününü sosyal medyadan da kutladı.

        "İYİ Kİ VARSIN"

        Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan futbolcu, "Mutlu yıllar hayatımın aşkı. Hep yanımda olduğun için teşekkürler. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

        Gülşe ise eşinin paylaşımına, "Seni çok seviyorum" sözleriyle yanıt verdi.

        3

        "KIZIMIZ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GELDİ"

        Mesut Özil, baba olduğunu, "Şükürler olsun ki kızımız Eda sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Rabbim bize, çevresine ve bütün insanlığa hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah, Amin" sözleriyle Instagram'dan duyurmuştu.

        4

        EDA'NIN YÜZÜNÜ GÖSTERDİLER

        İkili, yılbaşı günü ailece çekilen karelerini takipçileriyle paylaşarak, kızları Eda'nın yüzünü ilk kez göstermişti. Çift, paylaşımlarına, "Yeni yılınızı kutlar, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini dileriz" notunu düşmüştü.

        Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı minik Eda'yı, babası Mesut Özil'e benzetmişti.

        5

        Ünlüler dünyasındaki bazı isimler, gazetecilerin yakalayamayacağı görüntüleri kendileri yayınlıyor. Kimi evlerinden, kimileri de gittikleri tatillerden romantik karelerini takipçileriyle paylaşıyor. İşte o fotoğraflardan bazıları...

        6

        Berfu Yenenler ile eşi Eser Yenenler