Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika SON DAKİKA! MHP lideri Bahçeli TBMM açılışına katılmayıp dinlenecek

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastanede bir dizi kontrolden geçmişti. Doktorlar, hastaneden kısa sürede taburcu olan Bahçeli'ye doktorlar evde dinlenmesini tavsiye etti.

        Ancak sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edilen Bahçeli'nin yine doktorların tavsiyesi üzerine yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM'de düzenlenecek etkinliklere katılmayacağı açıklandı.

        AçıklamayıProf. Dr. Semih Yaçın yaptı. Yalçın'ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

        "Malum olduğu üzere, geçtiğimiz günlerde üst solunum yolları enfeksiyonu dolayısıyla rahatsızlık geçiren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli; hastanede kısa süreli bir tedavi görmüş, daha sonra da evinde istirahate çekilmiştir.

        TBMM’nin açılışı dolayısıyla meydana gelecek hareketlilik ve siyasetin yoğun gündemi dolayısıyla hastalığının nekahat döneminde yaşayabileceği öngörülenaşırı yorgunluktan uzak kalması gerektiği değerlendirilen Sayın Devlet Bahçeli’nin istirahatleri, doktorlarının tavsiyesi üzerine birkaç gün daha uzatılmıştır.

        Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu sebeple yeni yasama yılının başlaması dolayısıyla TBMM’de gerçekleşecek etkinliklere katılamayacaktır. Bununla beraber, Sayın Genel Başkanımız hızla iyileşmekte, kendilerinin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Kamuoyuna ve camiamıza saygıyla duyurulur"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ