Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Evgin paylaştı: 80'lerin sonu... - Magazin haberleri
        1

        Ünlü müzisyen Murat Evgin, pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu. 43 yaşındaki Evgin, yıllar önce Sezen Aksu, Onno Tunç, Gül Oğuz ve Mustafa Oğuz ile birlikte çıktıkları Boğaz turunda çekilen fotoğrafını yayınladı.

        2

        "80'LERİN SONU..."

        Murat Evgin, Instagram hesabından yayınladığı gönderi ile geçmişi andı. O güne dair hatırladıklarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen sanatçı, efsane isimlerin yer aldığı gönderiye şu notu düştü:

        80’lerin sonu... Ailem ve sevgili Sezen Aksu, Onno Tunç, Gül Oğuz ve Mustafa Oğuz ile İstanbul Boğazı’nda teknede bir hafta sonu... Uyku tulumlarında uyumalar, hep birlikte denize girmeler... Bu fotoğrafta ben ağlıyor muyum, niye ağlıyorum hatırlamıyorum. Sol tarafımda oturan genç kız da sevgili ve değerli müzisyen Ayda Tunçboyacı... Sanıyorum efsane müzisyen Onno Tunç ile çocukluğumdan kalan tek kare... Daha ilerki yaşlarımda da babam, ben ve Onno Tunç, Kıbrıs’ta bir müzik yarışmasında birlikteydik. Onlar jürideydi. Türk Pop Müziği’nin en önemli eserlerini besteleyen ve orkestrasyonları yapan dahi müzisyen ışıklar içinde uyu. En güzel ve sıradışı konserlerin yaratıcısı o yıllarda babamın, MFÖ’nün, Sezen Aksu’nun efsane menajeri Mustafa Oğuz ve çok sevgili eşi , ülkemizin 'Sıla', 'Hayat Şarkısı' gibi en önemli dizilerinin yönetmeni Gül Oğuz. Çocukluğumda onlarla aynı ortamda olmaktan dolayı, sohbetlerine katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum.

        3

        Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...