Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Nihal Olçok, Ahmet Davutoğlu'nun partisine mi katılıyor?

        Partiye yakın üst düzey bir kaynaktan edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Olçok, Davutoğlu'nun henüz ismi açıklanmayan partisinin kurucular kuruluna katıldı.

        Kurucular kurulunun yaklaşık 100 kişi olması ve toplumun farklı hassasiyetlerini temsil eden kişilerin yer alması planlanıyor.

        Olçok geçtiğimiz günlerde, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım adına açılan bir Twitter sayfasından paylaşılan "Ak Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu. 'Duruş' diye kitap yazmış ama kendi 'Duruş'u yok Ahmet Davutoğlu'nun. Bakın daha önce ne sözler veriyordu? Şimdi sizin karşınıza gelse siz ne derseniz" ifadelerine yanıt vermişti.

        Olçok, "Yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK Parti Mars’tan gelmedi nihayetinde Refah'tan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri..." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ