Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Nöbet final bölüm fragmanı yayınlandı! Elmalı, tehlike altında

        Nöbet final bölüm fragmanı yayınlandı. Ziya Cevran’ın, kendisini öldürtmek isteyen kişinin Nizamoğlu olabileceğini söylediği heyecan dolu tanıtımda Elmalı halkı canlı bomba tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Ziya Cevran ve Jennifer arasında silahlar çekilirken, yere yığılan Cevran’a neler olacağı merakla bekleniyor.

        NÖBET FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

        ‘Nöbet’ final bölümüyle 5 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        NÖBET’TE NELER OLDU?

        Nöbet’in bu akşam ekrana gelen 7. bölümündeElmalı’da çevre halkının sevgisini ve güvenini kazanamaya devam eden Jennifer’e büyük bir görev verildi. Uluslararası sermaye baronlarından gelen suikast emrinin hedefinde Binbaşı Barış Kalender, Yüzbaşı Yiğit Alkan ve Melik Nizamoğlu vardı. Jennifer’ın sınır dışındaki kolu Darko, seçilecek tetikçiler için Yakup Hoca ile bağlantı kurarak bu işi halletti. Sınırda verdiği bir karar yüzünden emre itaatsizlikten hakkında soruşturma açılan ve açığa alınan Yüzbaşı Yiğit, yanına taşınan eşi Zeynep’e yardımcı olurken Binbaşı Barış, ortadan kaybolan postacı Namık’ın izini sürdü.

        REKLAM

        Zühtü, Şahin Efendi ile çıktığı domuz avında başını belaya sokunca, soluğu Binbaşı Barış’ın yanında aldı. Elinde bulunan bütün kozları devletin aleyhine kullanan ve başkanlık hayalleri kuran Ziya Cevran, bütün gücü ele geçirmek için bölgenin güçlü aileleriyle bağlantılarını iyice kuvvetlendirdi. Yüzbaşı Yiğit, Binbaşı Barış’a düzenlenen suikast girişimini engellerken, Binbaşı Barış da Ziya Cevran’a çekilen silahı engelledi. JÖH timi, girdiği heyecan dolu çatışmada Yakup Hoca’yı öldürdü. Final sahnesinde öldürülen hamile kadının bebeğini kurtarmak için seferber olan JÖH timi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

        YapımınıPana Film’in yapımcılığınıNecati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunaGökhan Erkut’un oturduğuNöbet’in başrolleriniYurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık,İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçıkgibi önemli isimler paylaşıyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ