Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nükhet Duru'dan tayt çıkışı: Bir 'dur' deyin artık! - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Nükhet Duru (68), önceki gün katıldığı bir defilede objektiflere yansıdı. Duru, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        'Starlık' sistemine karşı olduğunu ifade eden Nükhet Duru, "Ben bu sisteme karşıyım. Herkesin herkese rahatlıkla ulaşabileceği bir dönemde 'starlık' olayını bir kez daha gözden geçirmek lazım" dedi.

        "FİKRİMİ SAKLAYACAK DEĞİLİM"

        Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu da ifade eden Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." açıklamasını yaptı.

        REKLAM

        "KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"

        Nükhet Duru, Antalya'da Altın Portakal Film Festivali'nde gerçekleşen sahnesinde konser alanının boşalmasıyla konserini yarıda kesip, daha sonra devam etmesiyle alakalı da konuştu.

        Ünlü şarkıcı, "Kimseye kırgın değilim. Sanatçı arkadaşlarımla alakalı da bir durum yok. Orada halk için konser vermeye gelmiştim. Daha sonra herkes sahne önüne geldi ve konserime devam ettim" ifadelerini kullandı.

        "AİLEM BENİ EVLATLIK VERDİ"

        Öte yandan Nükhet Duru, geçtiğimiz aylarda hakkında bilinmeyenleri anlatarak bir itirafta bulunmuştu.

        "Beni hayatta tutan, kol kanat geren bir insan olmadı. Maalesef çok zor bir çocukluk geçirdim. Genç kızlık geçirmedim, direkt genç kadınlığa adım attım" diyen şarkıcı, "Kendi meseleleriyle meşgul bir anne ile kendi meseleleriyle meşgul bir babanın çocuğuydum. Halleri, vakitleri yerinde olmasına rağmen beni evlatlık vermeyi tercih ettiler. Belki de ‘İkimiz de tuhaf insanlarız. Bir aşkın içinde debeleniyoruz, çocuk da bizi mi çekecek?' diye düşündükleri için verdiler" şeklinde konuşmuştu.

        REKLAM

        "SAHNEDE SAVAŞ BOYALARIM VAR!"

        Ayrıca sahnenin kendisi için olan önemini de dile getiren Duru, "Sahneye çıkmadan ciddi müzik dinlerim, beni azdırsın diye... Baş edemeyeceklerimi dinlemeye çalışırım. Benim alanım orası, yaptığım makyaj ve giydiğim elbise; savaş boyalarım ve zırhım benim. Çünkü ben yıllar önce var olabilmek, hayatta kalabilmek için şarkı söyleyip sahneye çıktım" demişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ