Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nur Yerlitaş'ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu - Nur Yelirtaş kimdir? - Magazin haberleri
        1

        HAKAN AKKAYA

        Canım Nurellam, inanmak çok zor. Seni çok seviyorum, nurlar içinde uyu.

        2

        DENİZ SEKİ

        Ah be Nur'um, nur yüzlüm çok üzdün... Hep annemi sorardın, 'Geçecek bu günler' derdin. 'Deniz'im' derdin uzun uzun. 'Melek kız' derdin bana, şimdi sen melek oldun. Ne diyeyim, nasıl söyleyeyim bilmiyorum. Kalbim ağrıyor, mekanın cennet olsun canım arkadaşım. Allah rahmet eylesin.

        3

        KEMAL DOĞULU

        Çok üzüldüm. Nurlar içinde uyu Allah rahmet eylesin.

        4

        AJDA PEKKAN

        Benim çok çok kıymetli ve özel arkadaşım, moda dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, yenilikçi fikirleriyle fark yaratan, sahne ve show dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın sen.

        Bizlere güzellik katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostluğunu unutmak mümkün değil. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allahtan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu.

        5

        SEDA SAYAN

        Yıllarım, dostum, sırdaşım, yol arkadaşım, uğur böceğim, akıl hocam, kılavuzum ismin gibi nurlar içinde uyu inşallah. Başımız sağ olsun.

        6

        UĞURKAN EREZ

        Erken olmadı mı Nur’um... Daha yapacak çok şey vardı. Nurlarda uyu arkadaşım.

        7

        NİLGÜN BELGÜN

        Ah canım Nur, çok üzgünüm. Gösterimin son kostümlerini senin tasarlaman varmış kısmetimde. Mekanın cennet olsun güzel arkadaşım. Çok güzel anılar bıraktın hepimize. Nurlar içinde yat.

        8

        IŞIL REÇBER

        9 Şubat 2020 gecesi... Birtanem benim... Bir varız, bir yokuz hayat. İsmin gibi nur içinde huzurla uyu canım benim seni çok özleyeceğiz.

        9

        CEMİL İPEKÇİ

        Canım... Yıllarımın dostu, gönlü güzel, dostluğu güzel, zevk dolu, insan olarak bir daha eşi gelmeyecek adı gibi gönlü nur... Nur Yerlitaş'ın vefatı inanılmaz derin bir acı ve üzüntüye boğdu beni.

        Nur'um yattığın yer adın gibi nurlarla dolsun. Bu mübarek ay ve günün tüm rahmeti üzerine yağsın. Öbür alemde görüşmek üzere canım benim.

        10

        ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

        Nur'a buraya koyduğu son fotoğrafı ile veda edelim. Bu hayatta görebileceğiniz çok başka insanlardan bir tanesiydi Nur. Çok üzgünüm. Yattığı yer nur olsun. Güle güle Nur, seni çok özleyeceğim.

        11

        DERYA TUNA

        Benim dostum, yıllanmış arkadaşım... Duyduğumdan beri kendimde değilim. Bu mübarek Ramazan ayında mekanın cennet olsun Nur'um.

        12

        SEMA ÇELEBİ

        43 yıllık canım dostum Nur'umuzu kaybettik. Acım sonsuzdur. Allah bütün sevenlerine sabır versin kardeşi Benal'ın başı sağ olsun sözün bittiği yer.

        13

        SELEN GÖRGÜZEL

        Ah Nurellam... Ah pamuk kalplim... Sen de gittin. İçim sızım sızım... Çok üzgünüm, seni çok özleyeceğim. Nur’um adın gibi nurlar içinde uyu. Mekanın cennet olsun.

        14

        İVANA SERT

        Birlikte çalışma şansına sahip olduğum canım Nur’um, nurlar içinde uyu. Işığın bol, mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimde olacaksın.

        15

        ŞEBNEM ÇAPA

        Canım Nur’cuğum melek kalpli kadın... Sen de gittin bu diyardan... İsmin gibi nurla içinde uyu.

        16

        ASLI HÜNEL

        Ah Nur ablacığım... Seni hep böyle güzel bakan gözlerinle hatırlayacağım. Çok üzgünüm.

        17

        ASLI ŞEN

        Canım Nur’um. Mekanın cennet olsun arkadaşım. Mübarek Ramazan ayında gözlerini yumdun hayata. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Seni hep çok güzel anacağım ve özleyeceğim. Allah rahmet eylesin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ