Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nusret için flaş iddia! Nusret, David Beckham'a 400 bin dolar ödedi mi?

        Türkiye ve Dubai’nin ardından Miami ve New York’ta şube açan Nusret Gökçe, Amerika’daki yemek eleştirmenleri tarafından yerden yere vurulmuştu. Nusr-et için "pahalı, etler lezzetsiz, hijyenik değil" diye yazılar yazıldı.

        Nusret Gökçe son olarak New York’taki lokantasında İngiliz eski futbolcu David Beckham ile çocuklarını ağırladı. Beckham, Nusret’in şovunu Instagram’da paylaşıp övgüler yağdırdı.

        Posta'nın iddiasına göre; Nusret bu iş karşılığında David Beckham’a 400 bin dolar (1.5 milyon) ödedi.

        NUSRET'E SORUŞTURMA ŞOKU

        Nusret kısa bir süre önce soruşturma şoku yaşamıştı. Gökçe'nin, New York'taki restoranında etlere çıplak elle dokunduğu için soruşturma başlatıldığı iddia edimişti. Ünlü işletmeci, daha sonra eldiven kullanmaya başlamıştı.

        NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

        REKLAM

        Nusret Gökçe, 1983 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Ailesinin maddi sebepleri nedeniyle Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nu 6. sınıfta bırakmak zorunda kaldı. Bostancı'daki kasaplar çarşısında yoğun bir şekilde çalışarak kasaplık mesleğini öğrendi. Yoğunluktan bazı günlerde 18 saat çalışmak zorunda kalan Nusret Gökçe, 2009'da Arjantin'e giderek dünya mutfağında neler olduğunu gözlemledi. Üç ay boyunca çiftliklerde kaldı, restoranlarda ve kasaplarda gezerek dünyada kasaplığın nasıl olduğunu inceledi.

        Ardından 2010 yılında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Burada da sadece işinde profesyonelliği öğrenmek için New York'un dört ünlü restoranında ücretsiz olarak çalıştı ve ABD'de yaptığı bir menü ünlü gazete New York Times'da yayınlandı.

        Türkiye'ye döndüğünde kendi yerini açmayı hedefleyen Nusret Gökçe, Nusr'et Steakhouse adında bir et restoranı açtı ve iş hayatına ilk adımını attı.

        Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dünya çapında ünlenen Nusret, Miami, New York ve Dubai gibi yerlerde de restoran açtı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ